Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - YouTube video u "hodu"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

YouTube video u "hodu"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: YouTube video u "hodu"
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:21
Ne znam je li post bas za ovde, interesuje me ima li kakve app. kojom bi se sa stranice na kojoj se slusa ili gleda YouTube video klip, "cupao" link za download, i kako se koristi.
Tu ne mislim na programe koji snimaju desavanja na ekranu, no na program koji ce biti sposoban za direktan download.
Cini mi se da sam negde procitao da se nakon desnog klika na stranicu sa source moze dobiti HTML stranice, i da se on krije tu negde, te ako se ucitava u stranicu, po nekoj logici, morao bi se "ucitavati" i u downloader.   

Ažurirao suadnovic - 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:25
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:35
keepvid.com

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 03:46
Nasao sam bas ono sto me zanima, programcic WebVideoCap , na

http://www.giveawayoftheday.com/freeware/play/rar-files

Skida fajl dok ide reprodukcija na Web-stranici.

Ažurirao suadnovic - 17.Kolovoz/Aug.2008 u 03:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.