Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Young at Heart (1954)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Young at Heart (1954)

Young at Heart

Young at Heart (1954)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1954

Žanr:

drama, ljubavni, glazbeni

Trajanje:

117 min

Režija:

Gordon Douglas

Scenarij:

Lenore J. Coffee
, Julius J. Epstein
, Fannie Hurst
, Liam O'Brien

Glavne uloge:

Doris Day
  >  Laurie Tuttle
Frank Sinatra
  >  Barney Sloan
Ethel Barrymore
  >  Aunt Jessie Tuttle
Alan Hale Jr.
  >  Bob Neary
Lonny Chapman
  >  Ernie Nichols
Frank Ferguson
  >  Bartell
Elisabeth Fraser
  >  Amy Tuttle
Robert Keith
  >  Gregory Tuttle
Dorothy Malone
  >  Fran Tuttle
Gig Young
  >  Alex Burke

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Young at Heart (1954)
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 19:21
Klasik. Sinatra i Dej. :)

Scenario na momente klimav i predvidljiv, glavni likovi na momente površno urađeni, ključni momenti i razlozi su blaga katastrofa, reakcija jednog ostavljenog muškarca džentlmenska i nerealna... ali ipak, za ono vreme simpatičan film, must watch za Sinatrine fanove.

* glavni problem je odgledati prvi sat filma a da se ne izgubi interesovanje.   

** Frenk Sinatra je bo vanserijski pevač ali kao glumac, bar meni - antipatičan i prosečan glumac. Ali kažu da je imao veze kad je trebalo i gde je trebalo.

"Neuverljiva muzička (melo)drama, rimejk iz 1938-e "Četiri kćeri"." Lična ocena: oko 6,2 (a moglo je još bolje da se odradi).

Ažurirao Danilo-Naissus - 16.Ožujak/Mar.2018 u 19:35
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 21:08
Sve stoji što je Danilo napisao, osnovni zaplet katastrofa loš, no ja sam mu pristupila nekritički jer je glazbeni film na rubu musicala, pa sam sve pogreške unaprijed oprostila i uživala u izvjedbi (najveća pogreška je Sinatra kojeg ne mogu oćima vidjet, samo bi ga slušala).
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 22:03
Interesantno je da je Francis Albert "Frank" Sinatra (December 12, 1915 – May 14, 1998), rođen u Hubokenu, Nju Džerzi od italijanskih migranata rano stekao reputaciju da je povezan sa mafijom (Gambino family, Moretti family, Genovese family, Colombo family). Da li je to tačno ili nije nisam istraživao ali...

...ali znam da se pominje i u romanu Kum (Mario Puzzo), Johnny Fontaine govori baš o Frenku.   

Mislim da ljudi pre svega pamte Sinatru kao vrhunskog zabavljača, pevača, pa tek kao glumca. Preko 100 albuma, 58 filmova.   

Definitivno, nije uopšte bio naivan lik.       LINK
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2018 u 22:17
Bilo to točno ili ne ima onu podlu lisičju facu, baš odbojnu... no sjajan pjevač i rađe ga turim na mp3 (da ga ne moram gledat, jel) LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,363 sekundi.