| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
You Were Never Really Here (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: You Were Never Really Here (2017)Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2018 u 07:17 |
![]() Žanr: drama, misterija, triler Država: UK, Francuska, SAD Režija: Lynne Ramsay Scenario: Lynne Ramsay Uloge: Joaquin Phoenix, Dante Pereira-Olson, Larry Canady Opis: Ratni veteran će se nakon "penzionisanja" posvetiti spasavanju žena koje
se seksualno iskorištavaju i koje su žrtve trgovine belim robljem.
Jednog dana će primiti poziv jednog političara koji će mu se obratiti
jer je njegova ćerka kidnapovana... Izvor: mojtv.hr Ažurirao Stole Haringa - 01.Travanj/Apr.2018 u 10:42 |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2018 u 05:26 |
|
Prvo da se zahvalim na prevodu.
Odgledao sam film koji je potpisala Lin Ramzi i zadovoljan sam viđenim. Glavni junak je istraumatizovan i duševno oboleo čovek koji balansira u svom svetu reda i haosa. Tip je čoveka koji je sve jači što ga više lome što ga čini maltene idealnim za poslove kojima se bavi. On nastupa tamo gde je zakon nemoćan, ne ostavlja započet posao već se bori do zadnjeg daha da završi započeto. Ovo je u stvari film o njemu i njegovim duševnim stanjima kroz koje prolazi kada u njrgovoj glavi red zameni haos. Spašavanje devojčice koja je žrtva poput njega je nešto što se dešava usput, još jedna vežba u preispitivanju samoga sebe. Tako sam bar razumeo film i scene koje naizgled nemaju evze sa radnjom. Jedna od njih je potapanje i meditacija u reci. Film je u potpunosti u znaku dvoje ljudi bez kojih ne bi bio ovoliko dobar. Lin Ramzi je posle sedam dugih godina stala iza kamere i snimila nešto što najviše liči na njen rad. Njen prilaz nasilja je sjajan, ono je sveprisutno iako skoro nikad u kadru ne postoje eksplicitne scene već samo njegove posledice. Ono što se dešava iza kamere je šou jednog čoveka koji takođe pauzira. Hoakim Feniks je neko ko dominira u svakoj sceni. On u ovoj dolini suza tumara besan, povređen, depresivan, tužan i opasan u svom blaženom polugrogi stanju u kom radi kao čekićar. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |