| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yong-eui-ja X (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yong-eui-ja X (2012)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 16:53 |
|
Prijevod je najavio Bulvay ⚡️
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:15 |
|
Ovo je rimejk Japanskog filma iz 2008. Uradili su ga , po meni danas, najjaci majstori trilera Juznokorejanci. Ovo mi je prioritet u gledanju.... Javicu utiske i ocenu
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 15:30 |
|
Odlican triler. Uvek ako naletim na 2-3 americka filma koji mi ne ostave neki utisak, znam da ce odmah izvuci prosek neki korejski, japanski, spanski, francuski, svedski, danski, turski, islandski, argentinski... film. Preporucujem.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 20:57 |
|
Ovo , je najinteligentniji film triler, koji sam gledao u poslednjih godinu dana. Rasplet filma, zasluzuje diskusiju. Mislim da je trebao da duze traje , ovako , imamo malo cudnu situaciju kao u filmu Contratiempo.....Mogli , bi spekulisemo na ovu temu. Zasluzuje, svaku dalju preporuku. Ocena veoma jaka 7.5 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 20:59 |
|
Prevod je odlicno uradjen, ali ima tehnicku gresku,, koju cudim se niko nije primetio! U nekim recima, ima visak neko cudno slovo, lici na stilizovano veliko T. |
|
![]() |
|
Tetragramatonski kle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 13:27 |
|
@aleksayu
Ispravljeno.
|
|
![]() |
|
Tetragramatonski kle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 13:29 |
|
A film je zaista dobar.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 23:33 |
|
Nebitno ali ovaj film po adaptaciji romana ima pored ovog jos sigurno tri rimejka, skinuo japanski ga davno ali nisam hteo da gledam sa engleskim titlom, i zaboravio do skora. Prvo naslov mi nije adekvatan treba da bude po imenu knjige, ne one iz ...to je jedna od stvari koja me je mucila da povezem. Dakle vrhunska drama, i navlakusa sto se tice ... i to sam povezivao i nisam verovao u naivnost, ali onda preokret. Jedino me interesuje sta bi bilo da npr nije bila udata, ali da odgovor ne bude ne bi bil o ni filma.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 23:47 |
|
Ne znam koliko opterecuje sajt, ali cesto zafali da spoiler, cesto kod serije, npr bude sakriven kao na slicnom za serije. I kod ovog filma, mada i kod jos nekih, zbog karaktera moze da bude u stili what if?Ali je odlican, svakako preporuka.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 00:03 |
|
Koloiko znam ne postoje tri rimejka. Postoji jaopanski original i ovbaj korejski rimejk. Ako znas za jos koji, napisi , radoznao sam. Japanski film nisam gledao, ali cu pogledati. U svako slucaju ovaj film je ovde na sajtu podcenjen ne znam iz kog razloga.Malo ljudi ga je gledalo ...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 02:07 |
|
Postoji kineski rimejk. Problem je taj što je korejski film tek treći roman is serije knjiga: Međutim tu priču, a i ostale, japanci su snimili kao kombinaciju serije i filmova, a redom je išla ovako: Galileo (2007) - prva sezona, 10 epizoda Suspect X (2008) Galileo Episode Zero
(2008) - imdb i brdo drugih sajtova su ovo prikeljili kao epizodu prve
sezone iako je emitirana godinu kasnije, prequel je prve sezone i treba ga gledati iza nje Galileo (2013) - druga sezona, 11 epizoda Midsummer's Equatation (2013) Galileo XX (2013) Silent Parade (2022) - izlazi dogodine, da Gdje sve to pronaći i šta je od toga prevedeno ako išta jest nemam pojma niti me briga. Gornji rimejk me naravno ne zanima. Da su rimejkali sve, pa ajde možda bih se mašio, ali samo jednu epizodu? Od mene = zbogom.Ažurirao JoxerTM - 19.Studeni/Nov.2021 u 02:21 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 08:25 |
|
Joxer ti si car! Nisam znao ovo. Ako nesto nadjem od ovoga na netu javinu ti na p.m.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 09:44 |
|
Poceo da pisem za nesto drugo da ima vise rimejkova otvorene mi dve kartice, MOJA GRESKA. Da ima kineski rimejk Xiányírén X de Xiànshēn (2017) i ima neki indijski Kolaigaran (2019) koji je inspirisan ovim, I onda sam poceo da trazim sve i vidim da je JoxerTM sve napomenuo , i onda gledao za prevode kao i komentare po blogovima, i bibliografiju Keigo Higashino, stavio da skidam Midsummer's Equation ali slabo ide, i bas sam hteo da postavim pitanje da li je neko gledao nesto od navedenog i koja je dostupnost, ali sam se do tada vec umorio i uzeo da gledam Ha-roo (2017). Za rimejkove jos jednom MOJA GRESKA.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 14:05 |
|
Nemojte mi slati pp. Znam da se prvu sezonu može naći vugdje, čak i na anime sajtovima. Međutim ovo ostalo nisam istraživao jer titlova za bilo što od toga - njet. Naših titlova. Engleskih ima, ali ne da mi se. Tako mi ostaje za nadati se da će Netflix možda nekad otkupiti prava za EU tržište.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |