| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yin shi nan nu AKA Eat Drink Man Woman (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yin shi nan nu AKA Eat Drink Man Woman (1994)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2011 u 22:31 |
|
Yin shi nan nu (Klopa, piće, čovek, žena) ![]() Žanr: romantična komedija/drama Produkcija: Tajvan/SAD Jezik: mandarinski Režija: Ang Lee Uloge: Sihung Lung, Yu-Wen Wang, Chien-lien Wu, Kuei-Mei Yang Iako je izgubio osećaj okusa, Zhu je vrsni kuhar, živi s tri odrasle, neudate kćerke kojima svake nedelje priprema bogat nedeljni ručak. Jia Qian potpredsednica je velike kompanije i namerava se što prije odseliti iz rodne kuće, Jia Zhen povučena je i pobožna učiteljica, a Jia Ning studentica koja radi u fast foodu. Kako im je majka davno umrla, Zhu se povremeno viđa s gospođom Liang i njenom kćerkom. U porodici se malo razgovara, komunikacija
se odvija preko hrane koju Zhu zdušno sprema. Ova porodična drama treći je Leejev film u kojem se bavi porodičnim
prilikama u urbanoj vrevi. Kulinarski delikatesi kineske tradicionalne
kuhinje progovaraju umesto emocionalno inhibiranih ukućana čije ih
sudbine jednog po jednog odvode u različitim pravcima. Nemogućnost iskrenog razgovora, skrivanje posebnosti, izbegavanje razgovora o neugodnim stvarima otac Zhu nadoknađuje obilnim jelima. Film je 1995. nominovan za Oscara za najbolji strani film, Zlatni globus, te BAFTA-u.(Izvor: www.filmovanje.com) IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2011 u 22:40 |
|
Eh, bojana uvijek postavis teme za filmove koji mi se bas-bas svidjaju Hvala |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2011 u 23:22 |
|
Očigledno je da imamo sličan ukus.
Ovako se i ja podsetim nekih bisera. Nego, toliko je filmova za koje bi trebalo napraviti teme, a tako malo vremena. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |