Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yesterday (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yesterday (2019)

Yesterday

Yesterday (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

komedija, ljubavni, fantazija, glazba, glazbeni

Trajanje:

116 min

Režija:

Danny Boyle

Scenarij:

Jack Barth
, Richard Curtis

Glavne uloge:

Sanjeev Bhaskar
  >  Mr. Malik
Camille Chen
  >  Wendy
Dominic Coleman
  >  Ipswich TV Host
James Corden
  >  James Corden
Vincent Franklin
  >  Brian
Kate McKinnon
  >  Mandi
Camilla Rutherford
  >  Hilary
Meera Syal
  >  Mrs. Malik
Karma Sood
  >  Young Jack
Harry Michell
  >  Nick
Gus Brown
  >  Marcus The Dentist
Sophia Di Martino
  >  Carol
Karl Theobald
  >  Terry
Ana de Armas
  >  Roxanne
Alexander Arnold
  >  Gavin
Himesh Patel
  >  Jack Malik
Ed Sheeran
  >  Ed Sheeran
Lily James
  >  Ellie
Michael Kiwanuka
  >  Micheal Kiwanuka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yesterday (2019)
    Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2019 u 14:04
Interesantna ideja za film, ali realizacija ne baš sjajna. Imao sam utisak da autori filma nisu bilim sigurni šta tačno žele da naprave, pa film luta između muzičkog filma, komedije drame, da bi se na kraju rešili da bi to ipak trebala biti romansa. Solidna limunadica za letnje veče.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2019 u 14:06
Ne više od solidne limunadice i lagane razbibrige za letnje veče. Interesantna ideja za film, ali razrada.... Imao sam utisak da autori filma nisu bilim sigurni šta tačno žele da naprave, pa film luta između muzičkog filma, komedije drame, da bi se na kraju rešili da bi to ipak trebala biti romansa.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2019 u 16:40

Ova pesma Yesterday je baš pogodna za tako neke sf/fantasy implementacije. Koristi je i Tim Powers u svom znamenitom romanu Anubisova vrata.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2019 u 07:45
Prevod je najavio Dehrimon✨
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2019 u 23:14
Zanimljivo !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2022 u 02:59
Originalno postovano od strane Vilin Vilin piše:

Ne više od solidne limunadice i lagane razbibrige za letnje veče. Interesantna ideja za film, ali razrada.... Imao sam utisak da autori filma nisu bilim sigurni šta tačno žele da naprave, pa film luta između muzičkog filma, komedije drame, da bi se na kraju rešili da bi to ipak trebala biti romansa.

Nešto relativno slično i kod mene. Film mi je lep ali osetno fali sklada. Romansa mi nije smetala, tek bih voleo sveukupno ozbiljniji ton filma, dok mi je ovaj humor, kada je već prisutan, ipak morao biti nešto bolji. Svejedno mi se dopao, volim filmove Richarda Curtisa, nedostajao mi je. Tragičnost sveta u kojem nema Beatlesa je mogla biti prikazana i elegičnije. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.