| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yeom-lyeok Aka Psychokinesis (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yeom-lyeok Aka Psychokinesis (2018)Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 23:02 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 01:51 |
|
Uh, jedini korejski film koji sam gledao u poslednje vreme a da me je zbilja izmrcvario, na silu ga odgledah do kraja, hajde kao zbilja retkost da se oni uopšte bave kako-tako supreherojskom temom, još je ovaj i od režisera sjajnog Train to Busan, pa da ne bude da mu nisam dao svoj maksimum izdržljivosti
![]() Suviše je sve ovde porodično orijentisano, neozbiljno, naivno, sa pričom kakva se mogla raditi tamo osamdesetih još, kakva teško da pije vodu danas, meni makar. Glavni junak jeste delom simpatičan zbog svojih nesavršenosti i mana, no ni tu se nije išlo na felerične karakterne crte koje bi meni išle na ruku, likovi su mi diznijevski, humor slab, ma, ne pljuje mi se odveć po filmu, prosto je mlak. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |