| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yek tasadef sadeh AKA It Was Just an Accident (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sorin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Svibanj/May.2006 Lokacija: Zimbabwe Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yek tasadef sadeh AKA It Was Just an Accident (2025)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 01:22 |
|
Veoma dobar film. Opis već dovoljno govori, ne bih dalje spojlovao. Panahi me je iznenadio sa nekoliko dobro uklopljenih komičnih elemenata u inače prilično ozbiljnoj priči. Poslednji kadar koji traje gotovo minut, a bazira se na zvučnom efektu je pečat ovom snažnom filmu, koji ujedno epilog ostavlja otvorenim za subjektivne zaključke gledalaca.
|
|
![]() |
|
peksijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2025 u 12:06 |
|
Ne mogu da docekam prevod.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2025 u 00:20 |
|
Neka me izvini prevodilac. Gledao sam ovaj film u bioskopu. Za mene totalni promašaj. Prvo jako izafektirana i očajno loša gluma, Nedorečena i nerazrađena priča, zbog neubedljivog scenarija. Mislim da pomenuti režiser dobija nagrade a nije mu prvi put iz čisto nekih drugih razloga a ne filmskih, poltika se umešala .Uostalom nijedan film pomenutog rezisera meni lično ne valja. Previše ima konstruisanja u njegovim filmovima...Čujem da je nominovan čak za 4 oskara. Ocena 5od 10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2025 u 20:40 |
|
Dok ne izvetri da napišem koju reč. Ok mi je film, provučena kritika društva, pa sumnja ( odmah se setite klasika) i suočavanje. Što se glume tiče, kod nekih mi je dobra , kod nekih loša. Pa likovi koji su skupljeni i svedoče, to što je `komično` suptilno mi je uklopljeno, onda me malo podseti na Death and the Maiden, pre par meseci sam reprizirao , ovde zvučne podloge nema. Presek sa parabolom o etici pa ok, autorovo viđenje kao i kad pominju npr`Čekajući Godoa`, još neke stvari iz svedočanstava i vožnje pre toga, jedna rečenica me podseti na opsadu Montsegura, itd. Kraj je ostavljen otvoren, sviđa mi se. Hvala za prevod! |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2025 u 10:26 |
|
Panahija, posle pobede u Kanu, opet čeka robija u Iranu. Godinu dana valjda, zbog "propagande protivU države", već je osuđen, samo da se vrati u Iran, što ovaj svakako planira kada završi sa promocijom. To je makar bilo tako pre par sedmica, možda je i zastarela vest a Panahi već na mardelju sada. Muka te uhvati i da čitaš friške vesti.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2026 u 07:00 |
|
Brutalan film, fenomenalna tematika, gluma, sve je vrhunski. Dvije nominacije za oskara, najbolji originalni scenario i najbolji međunarodni film. U ovoj drugoj kategoriji je za sad moj favorit.
Ažurirao TotenhemovFanatik - 26.Sijecanj/Jan.2026 u 00:00 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |