Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ye wen wai zhuan: Zhang tian zhi (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ye wen wai zhuan: Zhang tian zhi (2018)

Yip Man ngoi zyun: Cheung Tin Chi

Yip Man ngoi zyun: Cheung Tin Chi (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

biografski, kriminalistički, akcija

Trajanje:

107 min

Režija:

Yuen Woo-Ping

Scenarij:

Edmond Wong
, Tai-Lee Chan

Glavne uloge:

Michelle Yeoh
  >  Tso Ngan Kwan
Kevin Cheng
  >  Tso Sai Kit
Jin Zhang
  >  Cheung Tin-chi
Adel Ali Mohamed
  >  Bar Guest
Suiwen Huang
  >  Bar customer
Dave Bautista
  >  Owen Davidson
Jin Zhang
  >  Cheung Tin-chi
Minghui Dai
  >  Merchant association member
Wei Ning
  >  Bar patron
Tony Jaa
  >  Tony
Xing Yu
  >  Fu
Chrissie Chau
  >  Nana
Brian Thomas Burrell
  >  Senior Police Officer
Kate Hawkins
  >  Nana
Yan Liu
  >  Julia
Chu-Yin Chen
  >  Bar girl
Mathieu Jaquet
  >  Drunk British
Osvaldo Aenlle Liqui
  >  Bartender

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ye wen wai zhuan: Zhang tian zhi (2018)
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2020 u 00:15
Neočekivano dobar, štaviše meni je bolji od svih Ip Man nastavaka iako je spin off od istih, osim od naravno Ip Man jedinice.

Teškaši iz drugih borilačkih/akcijskih filmova nisu tu ko Bruce Willis da se pojave pola minute i prevarom kupca prodaju smeće, svak ima svoju ulogu i svoj barem jedan fajt. Michelle Yeoh pokazat će da nije ostarila, i dalje trava ne raste gdje ona stane. Na svaki udarac Davea Bautiste mene je zabolilo. Još Tony Jaa kao neznanac skrivenih namjera i zalog potencijalnom nastavku, ma nisu mogli bolje odabrati!

Nije unutra u filmu samo vrhunska koreografija (i skoro nimalo wire fua), sve je skupa dovoljno dobro da se teško ičemu može zamjeriti.
Osim pristojne priče, glume, likova i ambijenta, jedino mi nije sjeo kraj ali samo zato jer je naprasan, koja scena više ostavila bi bolji utisak.

Ko voli borilačke filmove, ni slučajno nemojte propustiti. Čak i ako niste gledali nijednog Ip Mana.
Ko ne voli, znači svi vi koji mislite da su borilački filmovi klonovi bezbrojnih nastavaka američkog ninđe sa Michaelom Dudikoffom jer ste samo te gledali, vratite se kremi žanra počevši s ovim!
Ko od svih filmova traži da mu odgovore na pitanje koji je smisao života pa se razbacuju sa 1/10 na sve naslove... Je... Odgovor nećete naći ni u ovome, pa preskočite.

Ažurirao JoxerTM - 15.Travanj/Apr.2020 u 00:42
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 05:38
Uuuuuuuuu dobar film.DOOOBAR.Izbunarih konacno neki kakav takav titl i odgledah ovo.Kog zanimaju borilacke vestine, preporuka.Film ne davi nepotrebnim glupostima, vec ima odlican i dinamican tok.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2021 u 17:15
Film Yuen Woo-pinga sadrži standardno opaku koreografiju borbi, uživancija je gledati kako glavnog lika Zhang Jina, tako i uvek gracioznu Michelle Yeoh, dok je Tony Jaa epizoda savršena, Bautista sjajan kao negativac. Ne smetaju išta povremeno kriminalno loši dijalozi, tu smo zbog makljaže ionako, čak me je fotografija pozitivno iznenadila, film odlično izgleda.

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 22:33
Prevod je uradila shiba87 ✨
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2022 u 00:03
Ok je film, s obzirom sta je cilj da prikaze, mada pre njega pogledao bih ipak IP Man-a, zanimljivo mi je poredjene sa Americkim nindzom podseti me da bacim pogled na prvi deo da vidim kako mi sad deluje, mada mogao si pomenuti i Klod Van Dam Zana ( Bloodsport, Kickboxer, The Quest, Lionheart) ili pre Bruce LiaSmile (Fist of Fury, Big Boss, The way of the Dragon,  Enter the Dragon, jos cuvam nunchaku iz perioda kad smo bili klinci), mozda Mamet-ov Redbelt,itd. Salim se naravno, nego me podseti na neke filmove.

Sad sam bacio pogled na onu masovnu makljazu njih dvojica na 45 njih sa macetama i sekiricama, sa dvojicom su otvorili vrata, i tri zeznute osobe, i zanimljiva scena sa pistoljem ;), a inace koliko god da si jak dvaudarca u narednim tucama, pa ko god da si, su za onesposobljavanje, prvi se cesto vidi u realnim borbama i odmah sledi nokaut i prekid borbe, a drugi cest potez kod Krav Maga, ali dobro film je. 

Ažurirao AlexDeLarge - 23.Srpanj/Jul.2022 u 20:48
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.