| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ya-gan-bi-haeng aka Night Flight (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mita53
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ya-gan-bi-haeng aka Night Flight (2014)Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2015 u 19:59 |
|
Ya-gan-bi-haeng (2014)
![]() Režija: Hee-il Leesong Scenarij: Hee-il Leesong (screenplay) Jezik: Korean Država: South Korea Trajanje: 141 min Uloge: Si-Yang Kwak ... Yong-ju Shin Jae-Joon Lee ... Gi-woong Jun-ha Choi ... Gi-taek Chang-Hwan Kim ... Seong-jin Ik-joon Lee ... Joon-woo Melodramatična priča o prijateljstvu,izdaji, iskupljenju, pritiscima konkurencije i identiteta između bolnih likova u Leesong Hee-ilovom Night Flight – Noćnom letu, ostvarenju koje sledi posle režiserovog najuspešnijeg triptiha iz 2013 One Night and Two Days – Jedna noć i dva dana. U ovom filmu Leesong je dokazao da se ne boji da provocira i da se pozicionira kao jedan od najznačajnijih savremenih korejskih filmskih stvaralaca. Uključivši korejsko obrazovanje poznato po svom takmičarskom duhu u priču o trojici učenika srednje škole i njihovim duboko isprepletanim sudbinama, Leesong zabacuje široku tematsku mrežu i samo delimično vadi bogat ulov. Pleneći prolazno vizuelno, generišući respektivan nivo narativnog zanimanja i demonstrirajući tehničku doteranost, Night Flight ima dobru prolaznost na filmskim festivalima, a naročito na azijskim i LGBT događajima. Ažurirao mita53 - 09.Rujan/Sep.2015 u 20:01 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2015 u 00:04 |
|
Hvala mita53 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |