Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
X-Men Origins: Wolverine (2009) |
Odgovori |
Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2009 u 15:24 |
Žanr: akcija,fantastika Uloge: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds, Režija: Gavin Hood Scenaristi: David Benioff, Skip Woods Producenti: Lauren Shuler Donner, Ralph Winter, Hugh Jackman, John Palermo Trajanje: 107' Godina izdanja: 2009. Kao uvod u događaje iz filma "X-Men", "X-Men Origins: Volverine" , novi film “X-Men Poceci: Volverine” nam prica pricu o Volverinovoj epskoj nasilnoj i romanticnoj prolosti kao i o njegovom slozenom odnosu sa Viktorom Kridom i zlokobnom programu Oruzje X. Volverine je i dalje u borbi protiv velikog broja mutanta, što poznatih što sasvim novih, uključujući i iznenadna pojavljivanja ponekih legendarnih likova X-Menovog univerzuma. Ažurirao AcaN - 29.Svibanj/May.2009 u 15:29 |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jel gledao neko ovo, valja li? Tera me brat da idemo u bioskop, al meni se nesto i ne gleda |
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
idi begaj,kako ti se ne gleda_Ja bi trcao da gledam ovo da radi bioskop u Ns,a ovako cu morati cekati neku dobru veryiju,a i r5 nije toliko los.
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma kakav R5.
Ovo, Star Trek, Terminator: Salvation i Angels & Demons samo u bioskopu ili bar ESiR 720p. Nista drugo ne dolazi u obzir.
|
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam neki veliki ljubitelj SF filmova, X - Men triologija mi je bila osrednja + ovde nema vecine likova tako da ... :)
|
|
|
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
@ Vedder
Ma nije bas taj fazon, vratili su radnju u nazad tako da je nekako polu SF, da se tako izrazim, nesto tipa proslog Batman-a, u fazonu Batman Begins [2005] Tako da ima radnju i po meni odlican film!!! @ SuperSerb Ma kakav R5. Ovo, Star Trek, Terminator: Salvation i Angels & Demons samo u bioskopu ili bar ESiR 720p. Nista drugo ne dolazi u obzir. Sa tim se potpuno slazem izuzev filma "Angels & Demons" koji me bas razocarao, e sad mozda i gresim, pogledacu ga opet kada bude bolji release. |
|
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |