| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wszyscy moi przyjaciele nie zyja Aka All My Friends Are Dead (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wszyscy moi przyjaciele nie zyja Aka All My Friends Are Dead (2020)Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 16:51 |
|
Izdržah 35 jebenih minuta ničega. Trećina filma.
Tu upoznajemo bezbroj likova na nekakvoj kućnoj zabavi, domaćina, pa neki par koji nije par, pa neki koji jest, pa neka dva debila, pa neku milfaču, pa dostavljača pica koji neće nijednu raznijeti... Zbog početka filma znamo da će svi zaglaviti, međutim kako niko od njih nije dovoljno zanimljiv ni u pozitivnom ni u negativnom smislu, pa koga briga. 35 minuta prođe e da bi se dvoje na katu kuće pojebali i slučajno upucali domaćina. Pa ja ne znam odakle mi volja da sam i toliko izdržao ovakvo jedno sranje, ali više od toga nisam mogao. Dno dna kinematografije. Đubre da ne može biti veće. Zaboraviti da postoji. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 17:54 |
|
Jel fazon, američka pita u `klimaksu`, pa rokanje ko koga stigne i sa čim stigne?
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 19:58 |
|
Nemam pojma, nisam dočekao.
Ovi što spomenuh se pojebaše na nekakvom stolu, a to je takva sprdnja da bi više bile uvjerljive lutke za odjeću iz izloga od to dvoje. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |