Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Woody Allen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Woody Allen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brxon View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Woody Allen
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2005 u 19:12
Trebao bih titlove za Woody Allena za bilo koji film, odnosno za sve, ali bilo šta bi dobro došlo...pa ako netko slučajno ima nek mi se javi...dam sve za titl! :)
biće bolje...
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2005 u 20:48

Ajde ipak da navedes za koje naslove trazis prevode, ja imam 29 Vudijevih filmova, (nemam ove naslove: Don't drink the water, Alice i Stardust Memories)

a nisu mi prevedeni samo ovi:

New York Stories          ;           ;           ;           ;           ;    
Take The Money And Run         &nb sp;         &nb sp;         &nb sp;         
Radio Days         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;   
Interiors
Small Time Crooks
Midsummer Night's Sex Comedy

Pa javi sta tebi konkretno treba, okacicu na sajt.

Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 23:44
Eeee pa super!

Nešto mi nije radio DSL ovih dana pa se nisam javio prije.

Ja sam si ovih dana skinio 24 njegova filma, ali nije ni jedan kojeg nemaš, pa da ti sad ne pišem sve naslove (ali ak te baš zanima, napisat ću), pa ti meni stavi sve što imaš ili mi još bolje pošalji na mail bruno@bsl.hr 
...bit ću ti jako zahvalan!

Pozdrav!
biće bolje...
Na vrh
Borivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Borivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 03:19

Mogu li ja dobiti titlove za WOODY-eve filmove ... u zamjenu mogu poslati listu sa titlovima koje posjedujem (vecina ih je na srpskom) (medju njima su i INTERIORS) ...

Shto se WOODY-a tiche, fale mi sljedeci:

- What's Up, Tiger Lily ... Take The Money And Run ... Stardust Memories ... A Midsummer Night's Sex Comedy ... Broadway Danny Rose ... The Purple Rose Of Cairo ... Hannah And Her Sisters ... Radio Days ... September ... Another Woman ... New York Stories ... Crimes And Misdemeanors ... Alice ... Shadows And Fog ... Husbands And Wives ... Manhattan Murder Mystery ... Celebrity i Small Time Crooks

POZDRAV

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 11:54
kak mozete gledat takve filmove   kretenski lik
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 12:46
ja ga isto bas ne volim
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:44

De qustibus non est disputandum

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:33
Ni ja ga ne volim (izuzimam Sleeper i Everything you always wanted...), ali se uopste ne bih ljutio da sve to imam. Doduse, novce ne bih dao.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:37
good DoDo!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:47

koji je to Alenov film gde baba umire u metrou i pita pandura, koji je danas dan, da znam kad sam umrla??

hvala unapred!

mislim da se zove ENTERIJERI, ako postoji takav... 

dodo, ti ces znati, možda..? iz koje godine i originalni naslov.

Ažurirao kl0kan
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 18:24
http://www.imdb.com/title/tt0077742/ <---ovo mozda?
Interiors (1978)

pozz
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:45

HVALA

to je taj

Na vrh
eufrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eufrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 13:52
"Ja sam si ovih dana skinio 24 njegova filma"
Kako da nabavim to? Gdje mogu da se skinu ti filmovi?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 13:56
torrenti...eMule...ima ih dosta...
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2006 u 22:42
Originalno postovano od strane brxon brxon piše:

Ja sam si ovih dana skinio 24 njegova filma

i ja bih skinuo te filmove. di si nasao torrente?

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
archibald View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj archibald Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 23:12

i meni bi dobro dosli NEW YORK STORIES i SMALL TIME CROOKS,

meis @ ptt.yu

archibald
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.