Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Woman of the Hour (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 15:00 |
Film inspiriran po istinitoj priči. Scenografija, fotografija, čak i montaža jako dobri, film nije bija loš, ali nije ni nešto wow, čisto kao da gledate neku epizodu neke kriminalističke serije, zabavno na neki način, zanimljivo malo zbog toga što se dio radnje odvija tokom showa "Dating game".
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Film za brata Džokija!
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4725 |
Mene?
Kako zaboga može biografija biti namijenjena meni? ![]() Daj ti meni s ovom kokom pič prfkt ili smol fejvr, 'ebo biografije. |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 168 |
Davno su vrli poznavaoci napisali da : ako je pisac,i redatelj i glumac
glavna uloga : film nemoze valjati. Nakon gledanja imam isprazan osjecaj. Prazan osjecaj. Gledao sam nista. |
|
![]() |
|
marcobobby ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 6 |
Drama inspirisana istinitim (jezivim) događajima. Uprkos tome što lagano diže tenziju i radnja počinje da koketira sa triler žanrom, nekako je ostala ta ideja nedorečena u realizaciji. Stoga rediteljski prvenac koga potpisuje glumica Anna Kendrick nije dosegao od prosečnog filma, iako je vidljiv talenat za režiju, no ostaje da sačekamo i vidimo hoće li krenuti odlučnije u tom pravcu i pronaći sebe iza kamere.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |