Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wolfs (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wolfs (2024)

Wolfs

Wolfs (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vukovi

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Jon Watts

Scenarij:

Jon Watts

Glavne uloge:

Brad Pitt
  >  Pam's Man
George Clooney
  >  Margaret's Man
Amanda Aday
  >  Coughing Woman
Linda Carola
  >  Singing Woman
Amy Ryan
  >  Margaret
Sergio Cota Jr.
  >  Garage Attendant
Abby Mohaddes
  >  Bride
Sasha Biktagir
  >  Bartender
Rob Riddell
  >  Detective
Poorna Jagannathan
  >  June
Alfred Chou
  >  Chinatown Lookout
Donut McGunigle
  >  Pam's Hound
Kymbali Craig
  >  Motel Clerk
Frank Trigg
  >  Trigger Man #2
Vladimir Sizov
  >  Dimitri's Bodyguard
Austin Abrams
  >  Kid
Irina Dubova
  >  Waitress
David Sargsyan
  >  Wedding Gangster
Sammy Horowitz
  >  Trigger Man #1
Hassani Rizzo
  >  Wedding Guest
Wael Alroyly
  >  Wedding Guest
Robert Timothy Smith
  >  Bar Mitzvah Brothers

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wolfs (2024)
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 13:52
Dokle li će trajati kriza u Holivudu? Zar je moguće da korejci ili španjolci znaju napraviti dobar film a da oni od kojih su svi učili to više ne znaju.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 18:06
Mora se navikavamo na loše.
A dobro ima dva lica.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 20:14
Epl.
Sinoć sam odgulio 2 epizode Judge from hell, jer ono korejska.
Neću nastaviti, užas jedan. 'bo te epl.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2024 u 17:21
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Epl.
Sinoć sam odgulio 2 epizode Judge from hell, jer ono korejska.
Neću nastaviti, užas jedan. 'bo te epl.

Šta uopšteno fali seriji, pošto sam planirao u neko vreme da pogledam kad se završi emitovanje, jer mi deluje po opisu i žanrovski zanimljiva.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2024 u 17:37
Dijalozi su anime, pa slijedom toga i likovi u određenoj mjeri ispadaju karikaturalni.
Tek što sam napisao da odustajem, vrag mi nije dao mira i odgledao sam zasad izašle sve 4 epizode.

Problem, moj, je taj što ti karikaturalni likovi, a i bezobrazno podvaljena nepotrebna romantika, uz glavnu temu (sve se vraća i plaća) kombiniraju ono što ameri zovu guilty pleasure, a ja ne znam kako prevesti.
Osim brutalnih scena ništa nije po mom ćejfu, ali mi je izgrebala podsvijest da moram nastaviti gledati to... Sranje? LOL

Evo probaj. Pogledaj prve 2 epizode do kraja.

Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2024 u 22:34
Film dovoljno zabavan za ovaj žanr. Prati se dva "Tarantinovska Wolfa" (evidentna inspiracija scenarista - lik Keitela iz Pulp Fictiona) kako dobiju isti posal i moraju surađivati. Dva mačo vuka samotnjaka se logično ne trpe u početku, a onda sa vremenom se malo manje ne trpe. Ima malo i misterije i nešto pronevjere, zavjere. Ima par zabavnih sekvenci, nasmija sam se par puta, osobno film po mjeri za ubit vrijeme. Pitt i Clooney = dobra simbioza.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2024 u 00:23
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Evo probaj. Pogledaj prve 2 epizode do kraja.

Hvala na odgovoru, pogledaću.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2024 u 19:03
Nisam oduševljen, ali pošto je (srećom) ispod 2h, može proć'.
Priča potpuno nejasna, ko tu koga i zašto ... to mislim da ni
"izvođači glumačkih radova" ne znaju. Režija isto tako, nešto
mi tu debelo ne štima. Šteta zbog "izvođača", jer su to dobri
glumci. Kao jesenjska zabava može proć, ali nemam želju za
reprizom (5-6/10)
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 12:10
Skroz simpatičan filmčić. Plašio sam se da je krš i dao sam mu šansu samo zbog glumačke ekipe, ali ispalo je bolje od očekivanja. Naravno za današnje standarde.

Meni ovo liči na "vanbračno dete" Tarantina, vrlo sličan stil, scenario i dijalozi. Pre svega misleći na Pulp Fiction. Dva glavna lika, markantna sa zanimljivim dijalozima, baš kao Travolta i Samuel L. Jackson. Doduše Tarantinov dvojac je nenadmašan i njihovi dijalozi legendarni, ali nisu loši ni Pitt i Clooney. Ovde su oni "čistači", a kod Tarantina Harvey Keitel, koji je, gle čuda, u Pulp Fiction "The Wolf".

Imamo i predoziranog klinca koji nakon inekcije oživi, a kod Tarantina je to Uma Thurman. Mnogo pištolja, krvi, nasilja... Opet, bez obzira na sve film je relativno originalan i na svoj način zabavan. Sasvim OK za večernju zabavu.

I naravno, hvala Payuttiju za prevod Ovde i jedno stručno pitanje. Koliko je meni poznat engleski, plural za Wolf je Wolves. Da li je i naslov filma neka tarantinovska zezanjcija, ili ima i nešto što ne znam?
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 14:55
Greška. Obrisati ovo.

Ažurirao payutti - 03.Listopad/Oct.2024 u 16:59
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 15:06
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Ovde i jedno stručno pitanje. Koliko je meni poznat engleski, plural za Wolf je Wolves. Da li je i naslov filma neka tarantinovska zezanjcija, ili ima i nešto što ne znam?

Verovatno je ovo objašnjenje.
Pošto su obojica u filmu vukovi samotnjaci (each one is a lone wolf) i ne žele da rade zajedno, odatle, pretpostavljam, nepravilni plural "Wolfs" da bi se to naglasilo, jer je "wolf" jednina.
Inače, film je ispunio moja očekivanja. Namera mu je bila da zabavi, bez velikih pretenzija, što mu je i uspelo, pa mi je bilo prijatno gledajući ga sa lepšom polovinom. Što reče ar8c, podseća na Tarantina, a ja Tarantinove filmove volim.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2024 u 17:12
Hvala Payutti i za pojašnjenje Pretpostavio sam da je tako nešto u pitanju, ali ne pre nego što sam posumnjao u moj engleski.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 12:10
Film je cista komedija. Parodija na neke scene od Tarantinovih filmova.
Zali boze vremena na dva dokazana glumca .....
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 12:45
Dva dokazana glumca su Zlatko Burić i?
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2024 u 16:16
Onda imamo tri dokazana glumca.
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 sati 28 minuta , u 20:51
Nije baš ni prava komedija! Šteta, potrošeno vreme i veoma minusna zabeleška za oba glumca!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.