| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wolfen (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wolfen (1981)Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:08 |
|
Wolfen (1981)
Wolfen (1981) Produkcija: Richard Sylbert. Production Company/A King-Hitzig Production/Orion. Redatelj: Michael Wadleigh Albert Finney..................Dewey Wilson Diane Venora..................Rebecca Film je pušten u kina 26. lipnja, 1981 godine. Trajanje: 115 minuta Zarada: 11 miliona $ Nagrade: 1982 godina - nominacija za nagradu Saturn za najboljeg glumca (Albert Finney), redatelja (Michael Wadleigh) i najbolji scenarij (David Eyre i Michael Wadleigh), te osvojena nagrada " Golden Reel Award" za najbolju zvučnu montažu SADRŽAJ: "- Policajac Dewey Wilson istražuje par okrutnih ubojstava koja su moguće djelo životinja. No, ipak kako što više istražuje slučaj saznaje da su tu veće stvari na djelu, a moguće je da će žrtava biti i još. Zato Dewey uz još par prijatelja pokušava dokučiti tajnu misterioznih smrti..." RECENZIJA: "- Prvo da kažem za sve one koji bi mogli pomisliti po plakatu filma ili po radnji da je ovo možda film o vukodlacima - e pa nije. Štoviše usudio bih se reći da bih ovaj film okarakterizirao kao paranormalni triller sa primjesom horor elemenata koji za radnju filma ima duhove vukova. Da dobro ste čuli duhove i to ubojite (iako je na početku film izgledao kao "animal attack" film). Prevodi
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:18 |
|
Ovo je prvi film koji sam u kinu gledao i nisam mogao spavati
jest da je film iz 81 ali ja mislim da se je kod nas par godina poslje prikazivao.Pogledao sam ga zadnji put prije neke 2 godine i ostao malo razočaran ali to je zato što je prošlo 20 i koju godina od kada sam ga zadnji put gledao i onda sam naravno imao drukčiju perspektivu pogleda na tavj film.Ali svejedno nije loš film da netko nebi pomislio drugačije.
Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 20:21 |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:22 |
|
Ma ja gledao kolekciju (300mb movies) i naisao na ovo,skinuo,prilagodio prevod i odgledao...Meni nije lose.....Noviji filmovi me smorili,nista pametno da izadje,pa skidam starije
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 02:13 |
Bio je prije par mjeseci na Prvom programu u kasnom terminu. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 02:42 |
|
Jedna mala zanimljivost za ovaj DVDRip Još dok sam bio na mininovi sam dao request kookoo dali bi možda mogao taj film pronači i izripati i evo ga tu.Također i za Hell Night pošto su to prvi filmovi koje sam gledao kao mali i oduvijek mi je bila želja pogledati ih opet pa sam ga tako zamolio.
Ažurirao Salvador - 23.Studeni/Nov.2010 u 02:43 |
|
![]() |
|
amirkamber
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 19:33 |
stvarno kad vidim kakvi sve noviteti izlaze, bacio bi kompjuter
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |