| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Withnail & I (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||||||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Withnail & I (1987)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 10:48 |
|||||||
|
Withnail & I
(1987)
![]() - TRAILER -
- LINKOVLJE -
.
.
- FILMSKA EKIPA i razno -
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 107 minuta
Redatelj i Scenarist: Bruce Robinson
ULOGE
- OPIS FILMA -
Britanska komedija Withnail i ja, redateljski je debi scenarista Brucea Robinsona. Withnail (Richard E. Grant) je neuspješni glumac na pilulama, "ja", tj. Marwood (Paul McGann), Withnailov je cimer i jednako nezaposlen glumac kao onaj prvi. Godina je 1969, Withnail brzo postaje samo spaljena lešina šezdesetih, dok se Marwood pokušava opet uklopiti u suvremeno društvo. Zajedno otputuju na selo u nadi da će se pomladiti, ali stvari od zlih samo krenu prema gorim.
S obzirom na upućenost i intimnost scenarija i dijaloga, nije iznenađujuće kako je Bruce Robinson (koji je vlastiti roman prilagodio za film) bazirao film Withnail i ja prema svojim vlastitim iskustvima. Film dokazuje kako su određeni likovi Doba Vodenjaka bili jednako kaotični u Britaniji kao i oni u Americi.
- TITL -
Možete ga preuzeti OVDJE.
|
||||||||
![]() |
||||||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |