| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wish You Were Here (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wish You Were Here (2012)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2013 u 11:14 |
|
Žanr: Drama, Misterija Godina: 2012 Država: Australija Trajanje: 89 minuta Uloge: Felicity Price, Joel Edgerton, Teresa Palmer IMDb Radnja filma: Četvoro prijatelja izgube se na putovanju kroz Kambodžu. Samo troje se vrati. Dejv i Elis vrate se svojoj porodici, i očajnički nastoje da saznaju šta se desilo Džeremiju. Kada se Elisina sestra Stef nedugo zatim i sama vrati, polako izbijaju i mračne tajne o noći kada se njen momak nestao. Ko zaista zna celu istinu o tome šta se desilo te sudbonosne noći dok su plesali u noći punog mesweca u dalekoj mističnoj zemlji. Trailer: Prijevod najavio kolega: fAzazel |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2013 u 23:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 00:54 |
|
Super za prevod,nisam ni sumnjao da ce biti dobar
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |