| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wiplala Aka Help! I've Shrunk The Family (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wiplala Aka Help! I've Shrunk The Family (2014)Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2016 u 22:18 |
|
Wiplala (2014) ![]() Žanr: Porodični, Avantura, Fantazija Trajanje: 100 min Država: Holandija Jezik: Holandski Režija: Tim Oliehoek Scenario: Tamara Bos po romanu Annie M.G. Schmidt Uloge: Geza Weisz ... Wiplala (as Géza Weisz) Sasha Mylanus ... Johannes Kee Ketelaar ... Nella Della Peter Paul Muller ... Mr. Blom Marjan Luif ... Emilia Paul Kooij ... Arthur Hollidee Život kod kuće je prava borba za devetogodišnjeg Johanesa: majka mu je nedavno umrla, tata je preokupiran poslom, a starija sestra nema vremena za njega. Jedne noći Johanes otkriva Viplalu, malog čoveka sa magičnim moćima, koji živi u njihovom kuhinjskom ormariću. Johanes je oduševljen novim prijateljem, sve dok jedna Viplalina čarolija ne pođe po zlu i porodicu smanji na deset centimetara! Pun sumnje u sebe, dobronamerni Viplala mora da pronađe način kako da sve vrati u normalu, ali prvo mora da nauči da ne postoji veća moć od vere u sebe. Zasnovan na popularnoj dečjoj knjizi, ovaj film pun akcije će obradovati celu porodicu. Prevod uradio bojan969 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2016 u 00:12 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |