Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 8 od jeseni 2012. godine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 8 od jeseni 2012. godine

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 13:56
Originalno postovano od strane Coolrunner Coolrunner piše:

Vi koji to kazete, recite da se salite, kolim vas?

Razlika u fensi izgledu?

Sustina je da su nebo i zemlja, i u brzini rada i u opterecennju kompa. Pa bas mene ne zanima izgled, samo funkcionalnost i Win7 mi je definitivno najbolji OS za sada.

P.S. Nikada nisam probao nista od Linux-a, oni koji su mu vicni i znaju sa njim kazu da nema boljeg. Da li je i to stvar ukusa ili performansi, ko ce ga znati. Tongue

nekada je teško objasniti da farba ne čini auto, autom, nego ono što je unutra, a još teže šta je to unutra što ga čini autom.   Mislite o tome LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 15:44
Ja još uvijek imam XP. Ne sumnjam u to da je Win7 bolji ali jednostavno mi se ne da sve ispočetka instalirati. Ja da bi promijenio OS potrebno je da trenutni doživi havariju, da postane nefunkcionalan, da bi od mene izmamio reakciju. Smile
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 19:12
XP Rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
teaseteaseteaseteaseteaseteaseteaseteaseteaseteasetease
Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 00:04
 Ja lično nisam imao neku pogodnu priliku da malo bolje upoznam Windows 7. Instalirao sam ga na svoj 6-7 godina star računar i trošio mi je pola procesorske snage i naravno nazad na XP. Da je bolji od XP, sigurno jeste. Međutim, nešto drugo me pomalo kopka. Zašto tako brzo Windows 8. Pomalo me to podsjeća na Linux distroe koji izlaze kao sa pokretne trake. Primjera Ubuntu, možda i najpopularniji distro izlazi na svakih 6 mjeseci. Međutim ništa suštinski se u njemu ne mjenja. Sitni problemčići koji su postojali na verziji 6.06 postoje i danas na 10.10 samo što ovom novijem treba 10 puta jači računar. Nekako mi to zvuči kao ona stara:"farbaj Miki iznova nek je deblja boja". Dali je to samo farbanje i uzimanje para od onih koji svoj softver legalno koriste ili neko stvarno, debelo vidljivo  poboljšanje u odnosu na ranija izdanja operativnih sistema?
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2010 u 01:46
ajme... evo stiže novi windows Dead

ROFL

Ažurirao roNNa_taproot - 29.Listopad/Oct.2010 u 01:47
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.