Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 10
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 10

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8910
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 17:28
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

To ovo AMD A8-5600K APU Big smile I jel može da prođe ova?

https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/ram-memorije/akcija-popust-patriot-2x8gb-16gb-ddr3-1600mhz-novo/oglas/82696385

Može, kupi te memorije. 

A8-5600K APU je OK procesor, upari taj procesor 
s nekom solidnom grafičkom sa ddr5 memorijom,
i radiće odlično još nekoliko godina.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 17:34
a vidi..svaka igra koja ti taj procesor može pokrenut..ne treba ti više od 8gb rama, ne da ne treba nego ti baš ništa ne daje. Svaki komp je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija komponenta, tako da ni  neka dosta jača grafička na tome procesoru ti ne bi dala nešto..opet je procesor slab.

Dobra stvar da si uštimaš komp za nas idiote je game debate sajtLOL Tu si fino ubaciš sistem koji misliš imati i  igru koju bi igrao i vidiš što ti štekaBig smile

evo primjer..igre koja nije nešto zahtjevna s tvojim procesorom, mojom grafičkom i 16gb rama..ne ide yebigaLOL

pes 19 na minimalnimLOL 

Ažurirao cersei - 10.Prosinac/Dec.2020 u 17:49
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 18:09

Pa šta znam, mislio sam da stavim tih 16gb i da uzmem neku grafičku bar mortal kombat 11 da pokrenem Big smile

Mortal kombat 11 je zaguljena igra za tu konfiguraciju. 
MK 11 traži dobru grafičku, 
a pitanje je dali taj tvoj APU procesor može to lepo da isprati.

Grafička neka od barem 2GB ddr5, minimum od 128bit
MK 11 će pokreneš i sa 1gb ddr5, ali se neće naigraš Big smile

Probaj da nađeš polovnu GTX 750Ti 2GBddr5, 
ili neku 7850, 7870

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 18:21
Pih mrka kapa znači CryLOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 18:25
Ma memorije nikad nije previše...
To je komponenta kod koje ne možeš pogriješiti ako uzmeš više nego neko preporuči.

Pogotovo pošto browseri (odnosno stranice) vole divljati s tim zauzećem, a ja nešto volim imati otvoreno puno tabova, ne smeta ako malo pretekne memorije...
Evo, trenutno je kod mene zauzeto 4 GB, a samo 3 taba otvorena (dobro, jedan je youtube).
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 18:30
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Ma memorije nikad nije previše...
To je komponenta kod koje ne možeš pogriješiti ako uzmeš više nego neko preporuči.

Pogotovo pošto browseri (odnosno stranice) vole divljati s tim zauzećem, a ja nešto volim imati otvoreno puno tabova, ne smeta ako malo pretekne memorije...
Evo, trenutno je kod mene zauzeto 4 GB, a samo 3 taba otvorena (dobro, jedan je youtube).

za njegov komp je previše, pogotovo jer taj ram neće iskoristiti najvjerojatnije kad kupi novi komp. bacanje para u njegovom slučajuLOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 19:10

Pih mrka kapa znači CryLOL

Nije baš, nemoj da kupuješ 16ram. jer već imaš 8gb, 
uloži taj novac u grafičku.

MK11 će raditi sa 8gb ram, ali treba ti grafička.
Memoriju možeš i kasnije nadograditi ako zatreba.

Imaš za 9500dinara novu GTX 750 ti 2 gb DDR5

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 19:23
Hvala na razrešenjima, pa ću videti dal mogu da prištedim pa da uzmem nešto fino ili ovaj da osvežim Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 20:57
A kontaj ne moraš ni uzimati novo skroz nešto.. bolje ti je uzeti neki rabljeni ili polurabljeni komp, ono sve novo grafička rabljena s god garancije itd..za manje para nego neki novi bezvezni. Sad ima hrpa shopova koji ih prodaju s garancijom i svojim servisom pa može se uzeti kvalitetno i sigurno.

Nije ni to loša opcija ako misliš nešto zaigrati..nešto osim super maria..za njega ti je dobar i ovajBig smile
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2020 u 21:08
Neka Super Marija... LOL
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 18:49
Jel ima jos neko problem sa Serviio nakon zadnji Windows Update?
Nece se pustiti nijedan video, cijelo vreme loading...
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 20:08
Ne koristim to, ali vidim da je baziran na "Java". Probaj je ažurirati. I ažurirati sam program
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 20:46
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Ne koristim to, ali vidim da je baziran na "Java". Probaj je ažurirati. I ažurirati sam program
Jeste baziran na java, ali ne mogu ga azurirati posto mi je sa rusima:)
Ali resio sam problem sa reinstalacijom.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8910
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.