| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Winchester '73 (1950) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Winchester '73 (1950)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 13:44 |
|
Winchester '73 (1950)
![]() Link USA (Universal), 92 min. B&W western Jezik: engleski Režija: Anthony Mann Scenario: Borden Chase, Stuart N. Lake, Robert L. Richards po priči Stuarta N. Lakea Uloge: James Stewart, Shelley Winters, Dan Duryea, Stephen McNailly, Millard Mitchell Ocjena na imdb: 7,7/10 Sinopsis Vestern. 1876. godine na Divljem zapadu miroljubivi kauboj i zagovornik pravde Lin McAdam (J. Stewart), sa svojim prijateljem Frankijem, pristiže u Dodge City tjerajući zloglasnog Henryja Browna (S. McNally). Šerif toga gradića inzistira na prisilnom održavanju mira, tako da Lin ne može samo tako srediti Browna. Umjesto toga, on odluči sudjelovati u tradicionalnom streljačkom natjecanju, na koje se prijavio i sam Brown. U finalu ostanu samo njih dvoje i Lin pobijedi, no Brown mu ukrade glavnu nagradu, vrijednu pušku marke Winchester 73. Lin sada shvati da nema izbora: ili će zločinac pobjeći s njegovom puškom i nastaviti činiti zločine, ili će ga on jednom zauvijek u tome spriječiti U glavnoj ulozi izvrstan je James Stewart, s kojim je redatelj, nakon ovoga filma, surađivao još u sedam filmskih projekata. U ostalim ulogama također briljiraju izvrsni glumci S. Winters, T. Curtis, R. Hudson, M. Mitchell i drugi. Zanimljivo je da je kao redatelj prvotno trebao biti Fritz Lang, no kada je on odustao, sam Stewart je predložio Manna. Trailer Izvor teksta: mojtv.hr PRIJEVOD |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |