| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
WILL AND GRACE |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lija0408
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
AKA lepalidija Pridružen: 06.Rujan/Sep.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: WILL AND GRACEObjavljeno: 28.Listopad/Oct.2013 u 16:03 |
|
Dragi moji ljudi, imam jednu veliku molbu za vas! Pretpostavljam tj. otprilike znam da sam promašila forum ali ne znam gde da napišem ovo, najiskrenije, pa sam napisala ovde, nadam se da mi nećete zameriti... Obožavam seriju Will and Grace i nedavno sam počela ponovo da je gledam. ![]() Međutim, prva sezona je bila ok - u smislu da su se vremeski poklapali prevodi i epizode, drugu sezonu sam odgledala potpuno bez prevoda (čak i engleskog) zbog istog problema... ali sada sam stigla do treće sezone i ne mili mi se više tako da gledam, skinula sam sve prevode koji su ovde postavljeni (na svim jezicima i u svim formatima) i nijedan jedini se ne "uklapa" sa epizodama koje imam download-ovane na kompjuteru - sa "Pir*** B**"-a jer za drugi sajt i ne znam, pa vas najlepše molim da ako imate neki link gde bih mogla skinuti makar za početak samo treću sezonu ove serije a da se poklapa sa bilo kojim od prevoda, pošaljite mi u privatnoj poruci! ![]() Odužiću vam se - npr. ako želite prevod za bilo koji film ili epizodu neke serije napišite mi i ja ću vam rado prevesti... ![]() Hvala puno svima unapred , već danima se mučim jer imam vrlo malo vremena da provedem pred kompjuterom a da to nije na poslu jer mi je laptop otkazao otkad ga je Pedja zgazio i na popravci je već duže vreme, a on mi vrlo retko dozvoljava da koristim njegov kompjuter a naročito da gledam ovu seriju jer je bukvalno mrzi!![]() Hvala vam još jednom, željno očekujem vašu pomoć! Puno pozdrava od Lije ![]() ![]() ![]() |
|
|
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
|
|
![]() |
|
redorm76
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2013 u 17:46 |
|
Polsao na pp:
-Prevodi, nisu odavde možda posluže. -Torenti neki drugi sličani kao kao taj što si pomenula za skidanje al ne isti. -Linkovi preko koje možeš birati snimke od serije odmah i pogledati sa neta bez skidanja u komp. Nadam se da će nešto pomoći malo
|
|
![]() |
|
Lija0408
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
AKA lepalidija Pridružen: 06.Rujan/Sep.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 07:38 |
|
Hvala ti, linkovi su mi pomogli...
![]() Pozz od mene!
![]() |
|
|
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 07:46 |
|
1. Pustis u BS Playeru i sam skine prevode...
2. Javi se..pa dam ti ja link odakle sam ja skinuo navedenu seriju.... (komplet serija sa domacim prevodima).... |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2013 u 00:21 |
|
Znaš li sinkronizirati u Subtitle Workshopu sa dvije točke? To često upali.
|
|
![]() |
|
sipa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2013 u 11:13 |
|
Jesi li popravila laptop?
|
|
|
bolje golub na grani, no guska u krevetu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |