Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WILL AND GRACE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WILL AND GRACE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WILL AND GRACE
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2013 u 16:03
Dragi moji ljudi, imam jednu veliku molbu za vas!

Pretpostavljam tj. otprilike znam da sam promašila forum ali ne znam gde da napišem ovo, najiskrenije, pa sam napisala ovde, nadam se da mi nećete zameriti...

Obožavam seriju Will and Grace i nedavno sam počela ponovo da je gledam.Smile

Međutim, prva sezona je bila ok - u smislu da su se vremeski poklapali prevodi i epizode, drugu sezonu sam odgledala potpuno bez prevoda (čak i engleskog) zbog istog problema... ali sada sam stigla do treće sezone i ne mili mi se više tako da gledam, skinula sam sve prevode koji su ovde postavljeni (na svim jezicima i u svim formatima) i nijedan jedini se ne "uklapa" sa epizodama koje imam download-ovane na kompjuteru - sa "Pir*** B**"-a jer za drugi sajt i ne znam, pa vas najlepše molim da ako imate neki link gde bih mogla skinuti makar za početak samo treću sezonu ove serije a da se poklapa sa bilo kojim od prevoda, pošaljite mi u privatnoj poruci!Embarrassed
Odužiću vam se - npr. ako želite prevod za bilo koji film ili epizodu neke serije napišite mi i ja ću vam rado prevesti...Smile

Hvala puno svima unapredSmile, već danima se mučim jer imam vrlo malo vremena da provedem pred kompjuterom a da to nije na posluOuch jer mi je laptop otkazao otkad ga je Pedja zgazio i na popravci je već duže vreme, a on mi vrlo retko dozvoljava da koristim njegov kompjuter a naročito da gledam ovu seriju jer je bukvalno mrzi!Confused

Hvala vam još jednom, željno očekujem vašu pomoć!

Puno pozdrava od LijeHeartHeartHeart

https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
Na vrh
redorm76 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redorm76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2013 u 17:46
Polsao na pp:
 -Prevodi, nisu odavde možda posluže.
 -Torenti neki drugi sličani kao kao taj što si pomenula za skidanje al ne isti.
 -Linkovi preko koje možeš birati snimke od serije odmah i pogledati sa neta bez skidanja u komp.
Nadam se da će nešto pomoći maloTongue 
Na vrh
Lija0408 View Drop Down
Junior translator
Junior translator
AKA lepalidija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lija0408 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 07:38
Hvala ti, linkovi su mi pomogli...Big smile

Pozz od mene!Wink
https://www.facebook.com/Iamthebesthybrid
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2013 u 07:46
1. Pustis u BS Playeru i sam skine prevode...
2. Javi se..pa dam ti ja link odakle sam ja skinuo navedenu seriju.... (komplet serija sa domacim prevodima)....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2013 u 00:21
Znaš li sinkronizirati u Subtitle Workshopu sa dvije točke?  To često upali.
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2013 u 11:13
Jesi li popravila laptop?
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.