Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Werewolves Within (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Werewolves Within (2021)

Werewolves Within

Werewolves Within (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vukodlak među nama

Godina:

2021

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Josh Ruben

Scenarij:

Mishna Wolff

Glavne uloge:

Catherine Curtin
  >  Jeanine Sherman
Wayne Duvall
  >  Sam Parker
Glenn Fleshler
  >  Emerson
Michaela Watkins
  >  Trisha Anderton
Ritz
  >  Cha-Chi
Patrick M. Walsh
  >  Dave Sherman
Sarah Burns
  >  Gwen
Michael Chernus
  >  Pete Anderton
Cheyenne Jackson
  >  Devon Wolfson
Milana Vayntrub
  >  Cecily Moore
Harvey Guillén
  >  Joaquim Wolfson
Rebecca Henderson
  >  Dr. Ellis
Sam Richardson
  >  Finn Wheeler
George Basil
  >  Marcus
Anni Krueger
  >  Charlotte

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Werewolves Within (2021)
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2021 u 18:37
Dovoljno interesantan, najviše su mi legli ovo dvoje, vrlo specifičan odnos prema humoru (odličan tajming, odlika dobrih komičara), uvek se i ludo zaljubim u te snegom okovane zabiti. Prijao mi je film, najkraće.
Na vrh
Danis88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2021 u 18:12
Dobar, malo dosadan :D
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 00:28
Prijevod je uradio Nemanja 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 16:47
Za razliku od gornjih utisaka, meni niti je "prijao", niti mi je bio "dosadan".

Odgledao bez potrebe da fastforwardam jer priča teče bez odugovlačenja, u stalnom iščekivanju da se dogodi nešto sočno, no ništa od toga.

Tipično za Ubisoft, dovoljno dobro da se ne može reći da je smeće, ali nedovoljno da bi se predlagalo kao nekakav mastwoč.
Tu i tamo im se zalome mastplejuše (FC3, AC:Odyssey).

Werewolves Within je samo jedan u nizu naslova koji će unatoč dobroj ideji, ali mediokritetskoj izvedbi, brzo biti zaboravljen.
Neće vam biti žao ako ga pogledate jer nije katastrofa, ali ako ga propustite ne trebate se sekirati.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 21:55
Covece, ovo je tres ali onaj tres koji, kad nemas sta da radis, gledas do kraja.Ma nije bas ni tres ali malo iritira rasnim i homo opcijama.Ambijent, do jaja.Zavejano selce u planini.Pokusajte ali ne ocekujte nista vrhunsko.Ne volim humor, ma kakav bio u kombinaciji sa vukodlacima.Hvala na prevodima
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2021 u 19:03
Film je urađen previše neozbiljno. Razumem da je ovo neka horor-komedija, ali je preterano. Uz to je i gluma loša. Ne preporučujem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.