| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Weeds (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Weeds (2005)Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 12:38 |
|
Weeds je američka TV-serija koju emituje Showtime. Mary-Louise Parker u ulozi Nancy Botwin, nakon iznenadne smrti supruga, naviknuta na visoki standard namjerava isti održati dilanjem marihuane. Porodicu Botwin čine pored Nancy sinovi Silas i Shane. Njima se pridružuje i brat Nancyjevog preminulog supruga Judaha Andy Botwin. bs.wikipedia.org IMDB.COM TV.COM Weeds Titlovi Sezonu 5 prevodi koleginica VBojana |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 17:50 |
|
Pogledao sam neke epizode, i serija mi je odlična.
Samo nikako da uhvatim vremena za pogledati sve. Pogledati ću je kadtad, zar bi ja mogao uopće propustiti seriju Weeds? ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 18:22 |
Okani se malo kume i imat ćeš vremena. Pusti je neka uči hahahaha I znamo da je nemoguće da ti propustiš gledanje Weedsa... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2024 u 00:50 |
|
Razmišljao sam da li ovu seriju da stavim na spisak za gledanje ali ipak ću odustati jer sam video po trejleru da ima baš previše komike. Serija jeste možda popularna tj. poznata, ali ukusi su različiti, tako da ću ovo i te kako bez razmišljanja preskočiti. I naravno, neću je oceniti jer je neću ni gledati. I mislim da neću pogrešiti.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2024 u 10:19 |
|
Nema uopće previše komike, ja sam je odgledao prije 2 godine, prava ljudska serija, krimi dramedija, fala bogu ima i zabavnih scena, ali sve u nekim normalnim ljudskim okvirima, nema veze sa time da je kreatoru motiv bija nasmijavati ljude pod razno svaku epizodu, često gubivši se u pokušajima i neprirodnosti samih situacija. Likovi sa manama iz predgrađa, ima i par karakterno nezgrapnih ljudi za svoje godine, ali tako je i u stvarnosti.
Samo da kažem serija je dovoljno zanimljiva, zabavna, dobra da se odgleda čitava, iako smatram da je kao i kod većine bilo bolje da su skratili radnju tj. sezone, ali ne smeta kad ti pašu i kad se navikneš na likove. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2024 u 11:57 |
|
Ja sam ovo počeo da gledam i negde prekinuo. Da nisam video komentar ne bih se ni setio.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |