| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
WC |
Odgovori
|
| Korisnik | |
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: WCObjavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 12:26 |
|
Neka engleska obitelj provodi godisnji odmor u Njemackoj. Za vrijeme jedne
od cestih setnji primjete ljupku kucicu u polju koja bi im odlicno odgovarala za provod iduceg godisnjeg odmora. Upitase ko je vlasnik i saznase da je to ptotestantski pastor te s njim sklopise ugovor za iznajmljivanje kucice iduce godine. Na povratku u Englesku, najednom se sjeti gospodja da u kucici nije primijetila WC i zahvaljujuci engleskoj pedantnosti, odluci pisati pastoru i zamoliti ga za informaciju gdje se nalazi WC u toj kucici. Pismo je bilo napisano ovako: "Postovani gospodine pastore, ja sam ona gospodja sto sam s Vama prije nekoliko dana sklopila ugovor za ladanjsku kucicu. Nisam pri obilasku kucice naisla na WC te Vas molim biste li me mogli obavijestiti o tome. Uz srdacan pozdrav i postovanje, N. N." Primivsi pismo, pastor nije shvatio kraticu WC i u uvjerenju da se radi o anglikanskoj kapeli (Walah Chapel), odgovorio je ovako: "Postovana gospodjo, zahvaljujem na vasem pitanju. Cast mi je obavijestiti Vas da se mjesto koje Vas zanima nalazi 12 km od kucice, sto je prilicno nepogodno za one koji su navikli cesce ga posjecivati. Tko je navikao duze se zadrzavati zbog svojih poslova trebao bi ponijeti nesto za jelo tako da se na mjestu moze zadrzati cijeli dan. Do mjesta se moze doci prema izboru: pjeske, biciklom ili automobilom, ali je bolje doci ranije da ne bi ostali vani i ometali druge. Unutra ima 100 mjesta za stajanje i 40 sjedecih. Postoji kondicioniranje zraka kako bi se izbjegla neugodnost losih mirisa. Sjedala su pokrivena crvenim velurom. Preporuca se da se dodje na vrijeme ako se zeli dobiti sjedece mjesto. Djeca sjede skupa sa ocem i pjevaju, svi zajedno pljescu rukama i udaraju nogama. Na ulazu vam daju jedan list papira, a tko zakasni, moze se posluziti listom susjeda. Papir se pri izlazu moze predati osobi za to zaduzenoj i po mogucnosti ne zguzvan kako bi se mogao koristiti jos barem mjesec dana. Postoje veliki zvucnici da bi se zvukovi mogli cuti vani za utjehu onima koji nisu mogli uci. Ono sto se skupi, podijeli se siromasnima. Postoje i specijalni fotografi koji vas slikaju u raznim pozama, kako bi vas svi mogli vidjeti pri tako covjecnom cinu." |
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|
![]() |
|
rhymerator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 522 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2004 u 15:19 |
|
Odlican
!!!
|
|
|
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
|
|
![]() |
|
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2004 u 11:16 |
|
urnebesno!
|
|
|
....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |