Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Watchmen (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Watchmen (2009)

Watchmen

Watchmen (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čuvari

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterij, akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

162 min

Režija:

Zack Snyder

Scenarij:

David Hayter
, Alan Moore
, Alex Tse
, Dave Gibbons

Glavne uloge:

Billy Crudup
  >  Dr. Manhattan
Billy Crudup
  >  Jon Osterman
Matt Frewer
  >  Moloch
Carla Gugino
  >  Sally Jupiter
Carla Gugino
  >  Silk Spectre
Rob LaBelle
  >  Wally Weaver
Malin Akerman
  >  Laurie Jupiter
Malin Akerman
  >  Silk Spectre II
James M. Connor
  >  Pat Buchanan
Matthew Goode
  >  Adrian Veidt
Matthew Goode
  >  Ozymandias
Jackie Earle Haley
  >  Rorschach
Gary Houston
  >  John McLaughlin
Stephen McHattie
  >  Hollis Mason
Laura Mennell
  >  Janey Slater
Jeffrey Dean Morgan
  >  Comedian
Jeffrey Dean Morgan
  >  Edward Blake
John Shaw
  >  Doug Roth
Patrick Wilson
  >  Dan Dreiberg
Patrick Wilson
  >  Nite Owl
Mary Ann Burger
  >  Eleanor Clift

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Watchmen (2009)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 11:13

WATCHMEN, 2009.
(SAD)

This city is afraid of me. I've seen its true face.

Žanr: Akcija / Naučna fantastika
Trajanje: 162 min

Glavne uloge:
Malin Akerman
Billy Crudup
Matthew Goode
Carla Gugino
Jackie Earle Haley
Jeffrey Dean Morgan
Patrick Wilson

Scenario: David Hayter (X-Men, 2000.), Alex Tse, Dave Gibbons (grafička novela), Alan Moore (grafička novela)
Režija: Zack Snyder (300, 2006.)

Sinopsis:
Watchmen je misteriozna avantura smeštena u paralelni svet Amerike 1985. godine u kojoj su kostimirani superheroji deo svakodnevnog društva. Posle ubistva jednog od bivših kolega, odlučni maskirani osvetnik Rorschach otkriva plan da se unište svi prošli i sadašnji superheroji. Dok se ponovo povezuje sa svojom bivšom legijom - grupom povučenih superheroja, od kojih samo jedan ima istinsku moć - Rorschach saznaje o uznemiravajućoj zaveri sa vezom iz njihove prošlosti i katastrofalne posledice koje bi mogla da ostavi u budućnosti. Njihova misija je da čuvaju čovečanstvo... ali ko čuva njih?

Rezime: Vizuelno moćan, napet i beskompromisan, Watchmen je epski film prema stripu čije tehničke i tematske prednosti nadomeštavaju njegove narativne mane.

Lokacije snimanja:
Bloedel Floral Conservatory, Vancouver, British Columbia, Canada
British Columbia Institute of Technology, Burnaby, British Columbia, Canada
Canadian Motion Picture Park Studios, Burnaby, British Columbia, Canada (studio)
Marine Building - 355 Burrard Street, Vancouver, British Columbia, Canada
Nat Bailey Stadium, Vancouver, British Columbia, Canada
New Westminster, British Columbia, Canada
New York City, New York, USA
Old Terminal Pub, New Westminster, British Columbia, Canada
Riverview Hospital, Coquitlam, British Columbia, Canada
Tanex Industries, New Westminster, British Columbia, Canada
Vancouver, British Columbia, Canada

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 11:44
E ovo jedva cekam vedder

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2009 u 21:06
Stvarno ovo mi se ćini OK,po traileru mi super izgleda(HQ),a i muzika"Smashing Pumpkins",hm...Thumbs Up!!
Isto jedva čekam da dođe pa da ga pogledam!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:57
Rat izmedju marvela i dc se nastavlja.Samo nek oni ratuju,jer mi cemo uzivati.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 16:03
cekam dobra snimka  za da ga gledam Wink
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 16:34
kakva veza ima ovo so Watcheman?
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 16:46
jas samo kazav sto cekam. ali ok i toa sto vikas e tocno
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2009 u 12:25
Već skoro godinu dana sam "masturbirao" na trailer, jer sam veliki fan stripova Watchmen, i kada su napokon došli u kino, moj prijatelj ih je odgledao prije mene i džubre mi je došlo i reklo kraj, sta ce se dogoditi i te stvari, baš je namjerno htio biti gad.
Bio sam totalno popizdio i sve sezone Star Trek-a su mu završile kroz prozor.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2009 u 13:59
meni se nije previse svidio. posebno muzika koja je svirala nikako ne stoji uz scene filma
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 16:31
Film je njesra! Angry
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2013 u 18:26
Odličan film, odlična ekranizacija stripa...
Na vrh
layos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj layos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2013 u 19:32
Gledao oko 1 sat i ugasio jer vise nisam mogao gledati,dobro je urađena ekranizacija filma ali je previse spor tako da ga nisam mogao do kraja pregledati mozda opet nekad pokusam 
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 15:43
Nije baš fantastičan film, dosta spor i baš razvučen film.Skoro 3 sata mučenja mozga da ne zaspi je previše za film koji ne ostavlja baš neki dobar utisak na kraju. Može da se pogleda film ,ali prvo se dobro naspavajte pre filma. Ocena 6/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 18:17
Ponovio ga pre par meseci, nije trebalo, nije me razočarao previše, no zbilja mi je neuporedivo bolje legao tada kada je izašao film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.