| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
WALL·E (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BrackoNe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: WALL·E (2008)Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 12:10 |
Naziv filma: WALL·E (2008) Poznat i kao: Trash Planet
Žanr: Animirani; Avantura; Porodični; Romantični; Naučna fantastika Režiser: Andrew Stanton Datum izdavanja: 27. jun 2008 (S.A.D.) Jezik filma: Engleski Trajanje: 98 min. Sinonopis U dalekoj, ali ne nestvarnoj budućnosti, gde je ljudska rasa napustila Zemlju zbog toga što je prekrivena smećem proizvoda međunarodne kompanije "Buy N Large corporation", Voli (WALL-E), robot za prikupljanje smeća ostao je da počisti ovaj nered. Jednog dana, Iva (Eve) savremeni (i opasan robot) sleće na Zemlju u potrazi za bilo kojim oblikom života. Voli se zaljubljuje u Ivu. Iva pronalazi oblik života i pretvara se u čauru. Voli će pokušati sve, samo da oživi svoju ljubav... |
|
![]() |
|
Nenad1982
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 43 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 16:41 |
|
Nista posebno,dosadan animirani crtani.Gledao sam mnogo zanimljivije crtane...
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 12:25 |
|
Odlično i još jednom odlično.Preporuka za svakog.
|
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 10:17 |
|
Jedan od meni daleko najlepših crtaća, uopšte. Često mu se vraćam, i kada god ga gledam, osmeh mi prosto ne silazi sa lica.
Sjajni likovi, prelepa, višeslojna priča kroz koju se provlači toliko toga što nam može pasti na pamet o savremenom društvu, tako savršeno spojeno u celinu. Imamo jaku ekološku notu, upozorenje čovečanstvu o očuvanju prirode, kao i o dvoseklom maču tehnologije, koja nas donoseći toliko dobrog, vrlo lako može i otupeti, ulenjiti, otuđiti jedne od drugih (što ionako vidimo svuda oko nas), potom je tu i ta neverovatna nežnost u odnosu WallE-ja prema Eve...ladno mi je to jedna od lepših ljubavnih priča u novijim filmovima. Potom i veoma originalni sidekick...bubašvabica ![]() Fenomenalan. ![]() Ažurirao puppet_master - 25.Lipanj/Jun.2017 u 10:34 |
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 10:40 |
|
Sve to što je rekao puppet_master i još jednom superiška crtić!!!!!
![]() Toliko mi je drag Wall-e. |
|
|
|
|
![]() |
|
natalija-vukota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Veljaca/Feb.2026 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2026 u 17:26 |
|
Jedan od boljih crtanih filmova, vizuelno je prelep. Prvih pola sata skoro bez dijaloga nosi emociju bolje nego mnogi ozbiljni filmovi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |