Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wallace & gromit
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

wallace & gromit

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
flOorKilla View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: wallace & gromit
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:58
nigdje nemogu naci titl za ovaj animirani

dosao na ovaj forum nadajuci se da ce te mi pomoci
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:59
nema jos
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:05
a kad se moze ocekivati po prilici?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:08

kad netko prevede   nemam pojma

koje izdanje imas   TS  TC .....  kakva je slika

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:20
ovo je mozda offtopic, film zapravo upravo skidam pa sam htio i titlove odma pripremit

verzija je TS al daj mi reci koja je razlika ne kuzim se bas u to
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:26

Wallace And Gromit - The Curse Of Were-Rabbit.TS-XviD-CRDS

ja imam ovo i tak lose  da se gledat

gle na ovoj stanici na lijevoj strani ti je link  TS TC DVD CAM itd.  kaj ti kaj znaci

www.dcmagnet.com    i tu imas sta je izaslo

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 12:14
da film sam skinuo, ali ne kuzim zasto je u .bin formatu tako da sam ga puknuo na virtulani cd-rom da bi mogao gledat
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 13:59

ma to nema veze, to je image i kao takvog ga mozes prziti na cd, nego t nama kazi ono sto je bitno ovdje- kakav je snimak?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 16:22
gledljivo je, ali mislim da ga necu gledat u fullscrenu ipak

evo screenshot (fullscreen 1280x960)
slika

Ažurirao flOorKilla
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.