Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vremya Pervyh (2017) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Corto1975 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2017 u 18:51 |
Film je vec moguce pronaci na netu ali prevoda nema :(
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijevod je najavila LjubicaSP ⚡️
|
|
![]() |
|
Corto1975 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 9 |
Hvala unaprijed LjubicaSP, Cekao sam engleske titlove ili da ce neko ko poznaje ruski prevesti na sluh. Nadam se da ce film opravdati moje ocekivanje. Hvala jos jedanput.
|
|
![]() |
|
skajler ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5191 |
Film je odličan. Ljubice svaka čast na najavi, jedva čekam tvoj titl!
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71037 |
Pre svega, hvala na (sjajnom) prevodu
![]() ![]() Sam film ima jezivo težak zadatak kakvom se retko kada, ako uopšte, prilazi...istovremeno dočarati jednu epohu, frenetičnu "trku u svemiru" velesila, naravno ovde sa naglaskom na sovjetsku stranu, često prećutkivanu, uz nebrojeno trijumfa na svim poljima, od inžinjeringa, do nezapamćenih matematičkih proračuna, poznavanja fizike, preko teme oštrog sovjetskog režima koji je do cilja morao doći pre svojih rivala, po svaku cenu, pa sve do teme onih ličnijih, intimnih ljudskih priča, u sanjarskoj prirodi i večitoj želji za upoznavanjem sveta oko nas, daleko izvan osvojenih granica, u pionirskim danima čovekovog posezanja za opasnim kosmosom koji nas ne želi tamo. Tehnički besprekoran, sa nemalo prelepih kadrova, sjajno odrađen posao majstora vizuelnih efekata, dok se možda tek tempo filma povremeno gubi, meni makar, no opet je to do višeslojne teme, teško je održati ritam filma kada se obrađuje toliko toga. Kako sam, istina subjektivno, vezan za sve navedene teme, meni je ovo svakako bio filmski praznik. |
|
![]() |
|
tromi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2017 Lokacija: N.Banja Status: Offline Points: 13 |
Odličan ,preporuka za gledanje .
|
|
![]() |
|
Isolation ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Subotica Status: Offline Points: 6 |
Sa kojeg sajta se moze skunuti ovaj film?
|
|
isolation
|
|
![]() |
|
LjubicaSP ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 46618 |
Link je u privatnoj poruci
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71037 |
I ja maločas poslao poruku
![]() Nema veze, bolje je i tako, da momku stigne link sa više strana, nego ni jedan ![]() |
|
![]() |
|
dj_patak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Status: Offline Points: 2 |
moze li link i meni u pp
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
poslato
![]() |
|
![]() |
|
LillyWind ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2008 Status: Offline Points: 8 |
Film je odličan, tim pre što je rađen u konsultaciji sa jednim od glavnih likova pa se može osloniti na verodostojnost. Glumci su odlični, radnja napeta, čak i romantične sekvence iz detinjstva imaju čari. Izuzetna priča o jednom ozbiljnom istorijskom trenutku važnom za sve nas.
Sve u svemu, velika preporuka, 10.
|
|
![]() |
|
Platan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
Opa!
Neverovatano uživanje. Koja filmčina. Hvala LjubicaSP, neizmerno hvala. Slučajno sam pogledao tvoj komentar na Saljut 7 i vidio preporuku za ovaj film. Oba filma su vanserijska, s tim što Saljut ima malo nepotrebnih Holivudskih dodataka. Ali opraštam. Ova dva filma, a posebno Vremya Pervyh, su praznik za filmofilske oči. 10/10 |
|
![]() |
|
crnnica ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Pridružen: 25.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 185 |
Dobro su ga Ruje uklavirile.
To je zapravo vreme u kom su glavni junaci živeli i pobeđivali naučnu fantastiku. Odlična im je podela, slike su skoro pa dokumentarne, a posebno je važno što su se baš potrudili da prikažu mestermajnda i njegovo mesto u svom svemirskom programu. I inače, Rusi su se u poslednje vreme malo trgli, jedno vreme su im filmovi bili negledljivi... ~Titl je prvoklasan~
|
|
Možda spava sa očima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Mozda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. |
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 91830 |
Prvo da se zahvalim na prevodu.
Šalu na stranu, nada, se da nikog nisam uvredio. Vremya pervykh je biografski film posvećen prvim Rusima koji su se prošetali svemirom. Ovo nije prvi ruski film sa ovom temom koji u nazivu ima preefiks prvi. Snimljen je pre četiri godine Gagarin. Pervyy v kosmose (2013) koji je posvećen Gagarinu i njegovoj kratkoj svemirskoj vožnji. Ne spominjem ovaju film bez beze jer se vidi namera da se od ruskog svemirskog programa napravi serijal. Obaška što iva dva filma u nekim segmentima liče pa mi je izgledalo da imam deža vi. Bilo kako bilo, Rusi su uspeli u svom naumu a ja sumnjam da je to bilo baš kao u filmu. Astronautima se put posle šetnje zakomplikovao i to je jedan od boljih delova ovog odličnog filma koji mi ni u jednom trenutku nije bio dosadan. Sviđa mi se opis dvojice glavnih junaka koji se u svemu razlikuju. Isto važi i za njihovu zajedničku borbu na nebu i na zemlji kada su se borili za opstanak. Sve u svemu, uprkos šminkanju i peglanju, više sam nego zadovoljan viđenim. Od mene preporuka. Ažurirao Stole Haringa - 20.Prosinac/Dec.2017 u 10:02 |
|
![]() |
|
zokipop ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: -3 |
Odlican film.
Odgledan u 3d perfektan. Titlove nisam probao jer razumem ruski a inace verzija je br rip. Ako nekog zanima 3d verzija, link na pp. |
|
![]() |
|
usketon ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 23.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 4 |
Fantastičan film, sve preporuke za gledanje i HVALA LubiciSP naodličnom prevodu!
|
|
![]() |
|
usketon ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 23.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 4 |
Fantastičan film, sve preporuke za gledanje i HVALA LubiciSP naodličnom prevodu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |