| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vreme za japanski triler (05.06.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vreme za japanski triler (05.06.2022.)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2022 u 11:54 |
|
Interesantno da imai istoimena manga ali sa drugom temom. Meni ovo deluje zanimljivo, mada svuda kao zanr stavljaju mystery, a negde dodaju i drama, nigde thriller, dok na mnogim mestima ubace thriller a nema skoro ni t od thriller -a.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2022 u 15:30 |
|
Pogledaj trailer - ovo je definitivno triler i činimise pravi uznemirujući japanski kako to samo oni znaju napraviti, bolestan toliko da bi bgv rekao spada u udžbenike psihologije. Nadam se samo da nikakve cenzure scena neće biti, gledam pod obavezno.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2022 u 15:50 |
|
Nisam gledao trailer, samo sam odavno video najavu i kratak opis, rekoh da mi je zanimljiv i cekam sad. Samo mi nije jasno da cesto ne mogu da odrede i pogode zanr, ako pogledas svuda je pod mystery ili mystery/drama, ne verujem da ce biti cenzure i u svakom slucaju cu ga gledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |