Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vreme za danski horor (20.07.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vreme za danski horor (20.07.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vreme za danski horor (20.07.2024.)
    Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2024 u 17:48
Ne znam da li cu pogledati ovaj flm, zaista ne znam. Kao shto sam i pre znao da napishem, napisacu i sad, ovde, a to je da mislim da bilo chije kinematografije da su u pitanju, da se preteruje sa zanrom horor i ovakvim tematikama. Ima ih pregrsht na ovakvu temu. Scenaristi su se poodavno ulenjili i kvalitetni filmovi kao da stagniraju. Ovaj trejler sam odgledao i recimo nemam pojma da li cu ga gledati ili ne, a chesto se i deshva da za film koji se razmisshljam da gledam, chim se neshto dvoumim, d taj film i prekinem. U ''danasnje'' vreme, chesto gledam filmove koje sam vec gledao i to 99,(%, mada i tu se ponekad zna zadesiti neki film za koji sam mislio da je dobar a da ga prekinem a da ne pricham o filmovima koje nisam gledao da se chesto zna desti da prekinem. Ali, kao shto sam napisao da u ''poslednje'' a to ''poslednje'' traje podosta dugo vreme, da nema nekih dobrih filmova a josh manje kvalitetnih, u prevodu karakternih, recimo, za mene, filmovi za mene, pa recimo da sam ukinuo to smanjenje kriterijuma pa sam pocheo chak i da gledam neshto shto pre nisam kako bih i imao neshto da gledam ) Tako da zna ponekad na tom mom spisku i da bude poneka i komedija ili akciona komedija. Naravno tu su i akcioni filmovi, horori i sf a recimo drame i trilere gledam u drushtvu majke i brata, oni preferiraju te zanrove uglavnom i zna da se zadesi poneki horor koji je realan ili neki western a shto se mene tiche, kao shto sam vec i rekao tj. napisao, ja imam shiro taj izbor koji sam i proshirio u poslednje vreme. Recimo imam i na usb-u i na spisku, u svesci ) nekoliko delova Fast & Furious iliMission Impossible itd itd... To sam gledao gledam i gledacu ali da li je to bash kvalitet e to je neka druga pricha. Takvi filmovi se gledaju i za opushtanje su a na primer Mississipi Burning je neka druga pricha i karakteran film tj. filmchina i kultni klasik i za pamcenje i da se gleda vishe puta, da, da vishe puta i to ne samo dva puta. Toliko od mene )
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2024 u 10:19
WOW.....jos jedan komentar o filmu koji necu da gledam...?
O cemu ti pricas....? O filmu kojeg neces da gledas a gledao
si trailer filma. Nema naslova o kom se filmy radi ekplicitno.
Osobne iliti licne frustracije si dobrano opisao ......
Istresao si se na sajtu gdje ljudi dodju da procitaju jebenu
recenziju ili osvrt na ono sto su GLEDALI.
Na vrh
Dragan Avdic View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan Avdic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2024 u 12:09
Nisam ljubitelj danskih horora, ali tog zanra jesam. Smile

Ažurirao Dragan Avdic - 21.Srpanj/Jul.2024 u 13:07
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2024 u 12:53
Nikada nisam živio u Danskoj i ne volim horore.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2024 u 13:09
Nema potrebe da se napada član beogradski, ja sam razumeo šta je hteo da kaže.

I nije se istresao u navedenim temama, nego u najavi, i šta fali da izrazi nezadovoljstvo.

Čovek se tako izražava , što bi neko ko ne želi čitao, ili se trudio da razume, a nije mu potrebno navoditi da li je čuo, na šta treba da obrati pažnju, da treba da prouči pravopis, itd.  Ovde smo na forumu da razmenjujemo mišljenja, komentarišemo, družimo se.

Kad treba nešto da se pohvali, kada se neko raspiše, gde su pohvale u komentarima, takođe i da se zahvali kod prevoda.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.