Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vortex (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vortex (2022)

Vortex

Vortex (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, kriminalistički, fantazija

Trajanje:

324 min

Glavne uloge:

Marc Andréoni
  >  Commissaire Etienne Le Goff
Tomer Sisley
  >  Ludovic Béguin
Valentin Riot-Sarcey
  >  Bruno
Léo Chalié
  >  Kim
Yuna Le Boulicot
  >  Sam Béguin
Juliette Plumecocq-Mech
  >  Agathe Burtin
Zineb Triki
  >  Parvana Béguin
Camille Claris
  >  Mélanie Béguin
Julien Floreancig
  >  Nicolas Orsat
Ludovik
  >  Hector Delavigne
Sandrine Salyères
  >  Florence Leroy
Evelyne El Garby Klaï
  >  Yasmine Ben Salem
Éric Pucheu
  >  Nathan Leroy
Anaïs Parello
  >  Juliette Béguin
Simone Peinado-Barré
  >  Romane Leroy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vortex (2022)
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2023 u 15:41
Dobra serija. Ono sto je, za mene, najvaznije..serija, iako spora, nije dosadna. Sest epizoda je sasvim dovoljno. Moze da se pogleda. Ocena 7.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2023 u 15:43
Zaobidjoh Maid ipak, poceh ovu seriju, pomesah sa filmom Gaspar Noé , vidim cudan poster , i poceh meni i supruzi je zanimljiva ,   nije mi spora, slazem se sa klass-om daleko da je dosadna. Ali bukvalno vuce da se gleda, bar mene i suprugu. Mada gledali smo Signal ibirali frekvencije, i slicne, nije telefon , nije radio, ali je istraga,  ali meni takve nikako da dosade.  to me podseti da sledecu probam, tj  ponovo pokusam Shining Girls, iako sam citao knjigu.  

Da mozda opis. MOZDA JE SPOILER, TJ. PRVIH POLA SATA PRVE EPIZODE.

Ukratko. 1998. godina. Supruga policajca koja je istražni sudija  je pala sa litice na plazi gde je volela da trci. Zakljucak istrage je nesreca. 2025 godina , dronovima snimaju, rekostruisu,  imajau softver i VR naocare , itd. Na istoj plazi se desi ubistvo  zene. Policajac u VR-u tog dogadjaja srece svoju zenu iz proslosti dal 11 dana pre nesrece,  i tu  krecu peripetije. To je polovina prve epizode.

Ažurirao AlexDeLarge - 09.Rujan/Sep.2023 u 16:49
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2023 u 16:12
I da hvala klass-u sto je otvorio temu svojim komentarom, kao i prevodiocu za Netflix.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2023 u 12:41
Uz sve mane (pa retka su slicna ostvarenja da nemaju nekih mana i nedoslednosti ), nekih naivnosti, pa nedoslednosti, uz naravno ... korektnosti da se ispostuju, itd. meni je ova serija bila dovoljno interesantna. Naravno podsetice vas na neke serije i filmove.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2023 u 15:30
Eto imam Netflix a ovo sam nekako preskocio,gledace se po opisu bi trebalo da mi se svidi.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2023 u 14:36
Odgledah ovu seriju i meni se svidela .Taman po meri sve i trajanje i radnja ,ovako treba doba serija da se radi a ne snimati unedogled.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.