Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vortex (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2023 u 15:41 |
Dobra serija. Ono sto je, za mene, najvaznije..serija, iako spora, nije dosadna. Sest epizoda je sasvim dovoljno.
Moze da se pogleda. Ocena 7.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaobidjoh Maid ipak, poceh ovu seriju, pomesah sa filmom Gaspar Noé , vidim cudan poster , i poceh meni i supruzi je zanimljiva , nije mi spora, slazem se sa klass-om daleko da je dosadna. Ali bukvalno vuce da se gleda, bar mene i suprugu. Mada gledali smo Signal ibirali frekvencije, i slicne, nije telefon , nije radio, ali je istraga, ali meni takve nikako da dosade. to me podseti da sledecu probam, tj ponovo pokusam Shining Girls, iako sam citao knjigu. Da mozda opis. MOZDA JE SPOILER, TJ. PRVIH POLA SATA PRVE EPIZODE. Ukratko. 1998. godina. Supruga policajca koja je istražni sudija je pala sa litice na plazi gde je volela da trci. Zakljucak istrage je nesreca. 2025 godina , dronovima snimaju, rekostruisu, imajau softver i VR naocare , itd. Na istoj plazi se desi ubistvo zene. Policajac u VR-u tog dogadjaja srece svoju zenu iz proslosti dal 11 dana pre nesrece, i tu krecu peripetije. To je polovina prve epizode. Ažurirao AlexDeLarge - 09.Rujan/Sep.2023 u 16:49 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5268 |
I da hvala klass-u sto je otvorio temu svojim komentarom, kao i prevodiocu za Netflix.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uz sve mane (pa retka su slicna ostvarenja da nemaju nekih mana i nedoslednosti ), nekih naivnosti, pa nedoslednosti, uz naravno ... korektnosti da se ispostuju, itd. meni je ova serija bila dovoljno interesantna. Naravno podsetice vas na neke serije i filmove.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 780 |
Eto imam Netflix a ovo sam nekako preskocio,gledace se po opisu bi trebalo da mi se svidi.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 780 |
Odgledah ovu seriju i meni se svidela .Taman po meri sve i trajanje i radnja ,ovako treba doba serija da se radi a ne snimati unedogled.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |