Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Voin Aka The Warrior (2015) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2016 u 22:41 |
Voin (2015) Aka The Warrior ![]() Režija: Aleksey Andrianov Scenarij: Ilya Tilkin Žanr: Sport Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 90 min Mariya Andreeva ... Dana Aleksandr Baluev ... Televedushchiy Fedor Bondarchuk ... Andrey Rodin Sergey Bondarchuk ... Roman Rodin Batu Khasikov ... Batu Khasikov Svetlana Khodchenkova...zhena Vyasheslava Rodina Ulyana Kulikova Ekaterina Melnik ... Alisa Aleksandr Novin ... Tosha U osnovi filma je priča o dva brata, koje su životne okolnosti i porodični problemi razdvojili, a sreću se ponovo u ringu na borilačkom šampionatu. Film je u Rusiji naišao na velike kritike pošto je uradjen kao rimejk američkog filma iz 2011. To je i razlog zašto ima prilično loše ocene. Međutim, za one koje ne interesuje ova pozadina, ovo je sasvim solidan film. Sniman je u Kalinjingradu, ruskoj enklavi na obali Baltičkog mora. Prevod najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |