Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VISE NE ODGOVARAM NA NIKAKVE PROVOKACIJE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VISE NE ODGOVARAM NA NIKAKVE PROVOKACIJE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VISE NE ODGOVARAM NA NIKAKVE PROVOKACIJE
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 23:59
Od sada ne ulazim niukakvu raspravu niti odgovaram na provokacije. Ovde sam zbog filmova ovaj me malo iznervirao. Reagovao sam nema problema kriv sam. Svako ko je voljan da saradjuje u vidu slanja i razmene titlova nema problema. Izvinjavam se svima koji su se nasli uvredjeni mojom impulsivnom reakcijom. Veliki pozdrav za sajt, ako kazete da nisam potreban ovde vise necu dolaziti. Titlove cu slati i dalje koje budem imao.
Veliki pozdrav svima ma koje nacionalnosti bili.
Nisam pirat vec samo ljubitelj filma kao i vecina ljudi ovde. Pozdrav od Tiosava.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:00
ti si kralj, šteta šta nema više takvih
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:01

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 00:32
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 05:54
show must go on...
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 08:01
Gracias Compadre
Na vrh
rui ravara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rui ravara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 15:59

Tiosave,a   ovaj   sto   trazim?  

bilo koja varijanta...

trazim prevod za IN MY FATHER'S DEN.
ruiravara@hotmail.com
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 23:25
zbog tebe i ljudi slicnih tebi ljudi i vole i posecuju ovaj sajt 
samo nastavi - two thumbs up
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2006 u 23:32
lijepo složene riječi
Na vrh
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 08:08
Rui ravara nemam taj titl zao mi je
Na vrh
teod@r View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teod@r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2006 u 19:05

ravara, ako nadjes engl ja cu ti prevesti < =text/>

radi se o nekom tipu koji ubije babu i onda se pita zašto je to uradio i žali zbog toga
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.