Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vikings (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vikings (2013)

Vikings

Vikings (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vikinzi

Godina:

2013

Žanr:

drama, povijesni, akcija, ljubavni, avantura, ratni

Trajanje:

44 min

Autor:

Michael Hirst

Glavne uloge:

Jordan Patrick Smith
  >  Ubbe
Peter Franzén
  >  King Harald Finehair
Marco Ilsø
  >  Hvitserk
Gustaf Skarsgård
  >  Floki
Clive Standen
  >  Rollo
Katheryn Winnick
  >  Lagertha
Alex Høgh Andersen
  >  Ivar
Travis Fimmel
  >  Ragnar Lothbrok
Alexander Ludwig
  >  Bjorn Lothbrok
Georgia Hirst
  >  Torvi
Katheryn Winnick
  >  Lagertha
Alexander Ludwig
  >  Bjorn Lothbrok
Gustaf Skarsgård
  >  Floki
George Blagden
  >  Athelstan
Ferdia Walsh-Peelo
  >  Alfred the Great

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vikings (2013)
    Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2013 u 16:35

Žanr: Istorijska, ratna, drama, akcija

Opis:
Jednostavnog naziva Vikings, prva originalna serija History Channela ekranizirat će priču o vikinškom kralju Ragnaru Lodbroku, legendarnom nordijskom osvajaču. Bit će smještena u početne dane njegove vladavine s početkom dolaska na vlast. Autor serije je Michael Hirst, najpoznatiji kao autor Showtimeovih Tudora, serije koja je također voljela rastegnuti povijesne činjenice u svrhu stvaranja zabavnog televizijskog programa.

fastserbia.com

Seriju prevodi kolega robijasiClap
PREVODI
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 07:50
Svidjela mi se prva epka, brijem da će biti dobra serija.
Ekstra mi bilo kad je objasnjavao kako ce znati da li mu je kurs dobar, obozavam takve segmente.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 13:28
I meni je to fora, ali najjači mi je onaj ludi graditelj brodovaLOL Nadam se da će biti s njima na putovanjima.
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 21:57
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

I meni je to fora, ali najjači mi je onaj ludi graditelj brodovaLOL Nadam se da će biti s njima na putovanjima.

On me nekako totalno podsjeca na Jokera (H. Ledgera), pogotovo u par scena u 2. i 3. epki, kul je, ali glavni glumac mi je poprilicno iritantan, ne kao karakter kojeg glumi nego kao pojava.

Skroz mi se svidja serija, definitivno nastavljam pratiti.

Hvala na prijevodima.

Ažurirao asvalttina - 12.Ožujak/Mar.2013 u 22:00
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 06:37
Serija je obnovljena za drugu sezonu i to nakon 5. epizode.
U Americi je premijeru gledalo 6 milijuna gledatelja, a za usporedbu, novu sezonu Game Of Thrones je gledalo 4 milijuna gledatelja, mada to u konačnici ništa ne znači. Meni je osobno kvalitetniji i bolji GoT.

Meni u seriji nedostaje malo više borbi, ali prema onome što sam pročitao, druga sezona bi mogla biti s više krvi.  

P.S.

According to actor Clive Standen (Rollo), future seasons may feature characters such as Alfred the Great, Leif Ericson, and Ivar the Boneless, as well as travels to Iceland, Russia, France.

Glumac Clive Standen (Rollo), objavio je da bi u budućim sezonama mogli očekivati karaktere poput Alfreda Velikog (on je prvi engleski kralj, mada se njegov sin Edvard I. Starij smatra prvim pravim engleskim kraljem jer su on, a kasnije i  njegov brat Ethelstan Sjajni potpuno porazili Dance na cijelom području Engleske te i formalno ujedinili bivša kraljevstva), Leifa Ericsona (norveški istraživač koji se smatra prvim Eropljaninom koji je otputovao do Sjeverne Amerike i to 500 godina prije Christophera Columbusa), Ivara "the Boneless" Ragnarssona (poznat po nadimku Beskosni ili "bez kostiju", a on je vikinški vođa iz 9. vijeka poznat po reputaciji berserkera, i po tome što je bio sin moćnog vikinškog vođe Ragnara Lodbroka). A isto tako možemo očekivati i putovanja za Island, Rusiju i Francusku.

Ažurirao Salvador - 12.Travanj/Apr.2013 u 08:42
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2013 u 23:07
Na vrh
robijasi View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robijasi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 12:35
Postavljen prijevod za s02e01, uživajte!!!!!!!!!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2014 u 20:46
Hvala ti na prijevodu, brzo i kvalitetn. Thumbs Up

A što se serije tiče, odličan uvod u novu sezonu.
Na vrh
robijasi View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robijasi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2014 u 11:47
Tek se u s02e02 se počelo zakuhavati, izgleda da je pred nama još jedna sjajna sezona...
Na vrh
igorkrst View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj igorkrst Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2014 u 08:39
Поставен преводот vikings S02E02 на македонски.
Одлична серија!
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2014 u 13:40
Ne mogu da nadjem uncut verziju prvog serijala. Inbox vapi za informacijom gde mogu da nadjem to blagoThumbs Up
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2014 u 06:04
Za vikenda sam odgledao obe sezone. Serija je odlicnaThumbs Up
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2014 u 18:37
Premijera treće sezone je 19. 2. 2015.
Na vrh
robijasi View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robijasi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2015 u 11:20
Krenula je treća sezona, prijevod prve epizode je postavljen...
Na vrh
akoko1957 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj akoko1957 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 10:11
Sta je sezona 88,kakvi su to titlovi ,tj. za koje epizode,pozdrav
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 18:37
Originalno postovano od strane akoko1957 akoko1957 piše:

Sta je sezona 88,kakvi su to titlovi ,tj. za koje epizode,pozdrav

Ako u natpisu stoje brojevi 88, 99, 00 to su obično specijali koji ne ulaze u redosled epizoda.
Na vrh
zvrrr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj zvrrr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2015 u 11:17
Pozdrav svima

Zanima me gde bih mogao da download-ujem sezonu 88?
Ako neko moze da mi da link, bio bih jako zahvalan :)
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 01:31

Prevode za preostale epizode od treće sezone najavio je  Gale. Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2015 u 17:19
Serija je obnovljena za četvrtu sezonu.
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2015 u 08:26
Vikings (2013) 1 CD Sezona3 Epizoda9

Zanima me, da li se ocena briše ako ne paše navedenoj verziji? Smile

Zamolio bih nekoga iz administracije da mi odgovori ako može. Smile 

Ažurirao Gale. - 19.Travanj/Apr.2015 u 08:36
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.