Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vikings (2013) |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2013 u 16:35 |
Žanr: Istorijska, ratna, drama, akcija Opis: Jednostavnog naziva Vikings, prva originalna serija History Channela ekranizirat će priču o vikinškom kralju Ragnaru Lodbroku, legendarnom nordijskom osvajaču. Bit će smještena u početne dane njegove vladavine s početkom dolaska na vlast. Autor serije je Michael Hirst, najpoznatiji kao autor Showtimeovih Tudora, serije koja je također voljela rastegnuti povijesne činjenice u svrhu stvaranja zabavnog televizijskog programa. fastserbia.com Seriju prevodi kolega robijasi PREVODI |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Svidjela mi se prva epka, brijem da će biti dobra serija.
Ekstra mi bilo kad je objasnjavao kako ce znati da li mu je kurs dobar, obozavam takve segmente. |
|
|
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
I meni je to fora, ali najjači mi je onaj ludi graditelj brodova Nadam se da će biti s njima na putovanjima.
|
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
On me nekako totalno podsjeca na Jokera (H. Ledgera), pogotovo u par scena u 2. i 3. epki, kul je, ali glavni glumac mi je poprilicno iritantan, ne kao karakter kojeg glumi nego kao pojava. Skroz mi se svidja serija, definitivno nastavljam pratiti. Hvala na prijevodima. Ažurirao asvalttina - 12.Ožujak/Mar.2013 u 22:00 |
|
|
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Serija je obnovljena za drugu sezonu i to nakon 5. epizode.
U Americi je premijeru gledalo 6 milijuna gledatelja, a za usporedbu, novu sezonu Game Of Thrones je gledalo 4 milijuna gledatelja, mada to u konačnici ništa ne znači. Meni je osobno kvalitetniji i bolji GoT. Meni u seriji nedostaje malo više borbi, ali prema onome što sam pročitao, druga sezona bi mogla biti s više krvi. P.S. According to actor Clive Standen (Rollo), future seasons may feature characters such as Alfred the Great, Leif Ericson, and Ivar the Boneless, as well as travels to Iceland, Russia, France.
Glumac Clive Standen (Rollo), objavio je da bi u budućim sezonama mogli očekivati karaktere poput Alfreda Velikog (on je prvi engleski kralj, mada se njegov sin Edvard I. Starij smatra prvim pravim engleskim kraljem jer su on, a kasnije i njegov brat Ethelstan Sjajni potpuno porazili Dance na cijelom području Engleske te i formalno ujedinili bivša kraljevstva), Leifa Ericsona (norveški istraživač koji se smatra prvim Eropljaninom koji je otputovao do Sjeverne Amerike i to 500 godina prije Christophera Columbusa), Ivara "the Boneless" Ragnarssona (poznat po nadimku Beskosni ili "bez kostiju", a on je vikinški vođa iz 9. vijeka poznat po reputaciji berserkera, i po tome što je bio sin moćnog vikinškog vođe Ragnara Lodbroka). A isto tako možemo očekivati i putovanja za Island, Rusiju i Francusku. Ažurirao Salvador - 12.Travanj/Apr.2013 u 08:42 |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
|
|
robijasi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 29.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 933 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Postavljen prijevod za s02e01, uživajte!!!!!!!!!!!
|
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Hvala ti na prijevodu, brzo i kvalitetn.
A što se serije tiče, odličan uvod u novu sezonu. |
|
robijasi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 29.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 933 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Tek se u s02e02 se počelo zakuhavati, izgleda da je pred nama još jedna sjajna sezona...
|
|
igorkrst
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 15.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: Македонија Status: Offline Points: 108 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Поставен преводот vikings S02E02 на македонски.
Одлична серија!
|
|
|
|
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Ne mogu da nadjem uncut verziju prvog serijala. Inbox vapi za informacijom gde mogu da nadjem to blago
|
|
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Za vikenda sam odgledao obe sezone. Serija je odlicna
|
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Premijera treće sezone je 19. 2. 2015.
|
|
robijasi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Krenula je treća sezona, prijevod prve epizode je postavljen...
|
|
akoko1957
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 29.Travanj/Apr.2011 Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Sta je sezona 88,kakvi su to titlovi ,tj. za koje epizode,pozdrav
|
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Ako u natpisu stoje brojevi 88, 99, 00 to su obično specijali koji ne ulaze u redosled epizoda.
|
|
zvrrr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Smederevo Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Pozdrav svima
Zanima me gde bih mogao da download-ujem sezonu 88? Ako neko moze da mi da link, bio bih jako zahvalan :) |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Prevode za preostale epizode od treće sezone najavio je Gale. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Serija je obnovljena za četvrtu sezonu.
|
|
Gale
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Zanima me, da li se ocena briše ako ne paše navedenoj verziji? Zamolio bih nekoga iz administracije da mi odgovori ako može.
Ažurirao Gale. - 19.Travanj/Apr.2015 u 08:36 |
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |