| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vijetnamski horor o klaonici pasa najgledaniji (15.01.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vijetnamski horor o klaonici pasa najgledaniji (15.01.2024.)Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 14:37 |
|
Klaonica pasa? Ovo gledam čim izađe pa taman kazna bila da me Putin pošalje u Sibir!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 16:49 |
|
Ma svaki film u kojem je glavni lik kakav mesar je masterpis
![]() ![]() (ako jeste mesar doduše, nisam čitao opis, dovoljan naslov Igine reportaže sa lica mesta) Putin bi me u Sibir zbog čitave liste stvari (još bih dobro i prošao), ne bi se setio još i filmova koje gledam ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 17:12 |
|
Usput, daće bog, dobri Iga, da zbilja, sa promenom vlasti sajta, ako do nje uopšte dođe jbg, dođe i vreme da ti se obezbedi nešto novca (svi samo o lovi ovde počeli ionako) pa da stvarno vidimo i video snimke sa lica mesta.
Iga na Sundance-u (okolo snijeg pade na behar, na voće, ti se držiš za šubaru ali ne ispuštaš mikrofon, i sve nam kažeš šta je i kako je), Iga u Karlovim Varima, Iga u Kanu (kakav selfi sa Delonom, iza glave mu ušesa od prstiju, jezik vani), Berlin, Venecija, milijana, bude ves'o Iga, ne stignu ga ovi sa vilama i bakljama nikada, ni tada. Nego, jbg, nema se para, pa ni za posetu seta vijetnamskog filma o klaonici, propadosmo najstrašnije. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 17:59 |
|
Šta da ti kažem, ta se tradicija uzgoja pasa za klanje lagano gubi jer mladi u SE Aziji ne žele jesti ono što smatraju kućnim ljubimcima. Ali proći će podulje vrijeme dok to skroz ne nestane. Nedavno sam negdje čitao da su negdje tamo nudili pseće meso pod nešto drugo (zečje možda ne znam više, ne znam ni na što to meso sliči) i varali ljude. Kao što to rade i restorani kod nas. ![]() Odeš po ćevape i ne znaš da je to bio onaj lutalica iz komšiluka Fido koji je odjednom nestao.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 18:17 |
|
Kada sam gladan, izujedam sve i svakoga, i ne pustim ni suzicu, dabome.
To što volim životinjice, ne znači da volim glad. Ljude ko'ko volim, toliko me i iritiraju, pa ih ne ujedam osim u strasti, ljubav koja ne ostavi traga i nije neka ljubav Mada, otkud smo mi svesna bića, come on koga da žalim, štedim ih koliko bi oni štedeli mene, pa i više. Nekada su se zatvarali i štekovali žene i decu kod najezde nekih tamo, hajde neka potom i životinjice, no pogle' nas sada, niđe ljudi, ni sa svećom ni sa buretom ne moš nabasati na nj, sve se može komotno izujedati bez griže savesti. ![]() Ažurirao puppet_master - 15.Sijecanj/Jan.2024 u 18:27 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 21:39 |
|
Ne znam o čemu pričaš. Ako sam ikad vidio i pronašao toliko puno ljudi, u stvarnosti ne mislim na ona glumatanja po fejsbucima, to je bilo u zadnjih pola godine. Promijeni rutinu!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2024 u 23:19 |
|
Tja, čudilo bi me pa da razumeš, otkud se svi krećemo u istom krugu ljudi.
A i odakle meni rutine kao i fb uostalom ![]() ![]() Budem zapravo, od sutra već, moram dalje, ionako od ekrana samo migrene a ne mogu vala gutati hemiju svakodnevno, još i smanjih maksimalno filmove, no ne vredi, preživeh praznike nekako doduše. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |