Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Viggo Mortensen debituje kao reditelj (09.12.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Viggo Mortensen debituje kao reditelj (09.12.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Viggo Mortensen debituje kao reditelj (09.12.2020.)
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2020 u 14:44
Vigo Mortensen je Danac i zato mi je posebno drag. Inace trejler sam vec video i obecava
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2024 u 10:30
Ma dobro to oko nacionalnosti, porekla,drž-ne daj, ako se već navodi uopšte, pre je lepota u tome što je tip Amerikanac, rođen u New Yorku, ali piše i na danskom, ima dvojno državljanstvo, ne loži se tek na svoj život eto u Americi, nego neguje deo svojih korena. Ruku na srce, opet nebitno, koliko je zbilja dobar glumac, voli ga i kamera, specifičan, drugačiji, svestran, nije limitiran, može svašta nešto samo ako dobije priliku. 

Nekako sam propustio ovaj film, gledao bih ga i zbog Lance Henriksena, taman da ga još jednom vidim u tim njegovim poznim godinama a da mu nije tipičnija minijatura u kakvom žanrovskom filmu, već zahtevnija, dramska. 

Zapravo, baš da vidim i sledeći Mortensenov rediteljski film, Dead Don't Hurt (2023), ne znam ni kako sam uopšte mogao da propustim western, volim ih, premalo ih ima danas, ovaj sa Mortensenom još, ma nema izgovora tu.

Edit: Eh, pa propustih ga zato što nisam igde video taj Dead Don't Hurt uopšte, možda se nije ni pojavio.

Ažurirao puppet_master - 06.Srpanj/Jul.2024 u 10:36
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.