| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Video tutorijali za upotrebu foruma i drugo |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Video tutorijali za upotrebu foruma i drugoObjavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 00:25 |
|
Danas sam testirao program Win Capture Editor 1.3 http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Capture/Win-Capture-Editor.shtml Međutim, koliko vidim, ovaj program bi mogao da bude koristan za forum (moglo bi da se napravi par tutorijala i uploaduje na yotube). Ja sam danas za vrlo kratko vreme napravio tri tutorijala: Sinhronizacija filma http://www.youtube.com/watch?v=vSecrWTqCvY Upload yotube fajla na titovi.com Upload titlova na titlovi.com http://www.youtube.com/watch?v=zG9zCmGh-aI&feature=channel Pa, ako neko hoće da se prikljuci (zanimljivo je, a i korisno) Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 10.Ožujak/Mar.2012 u 00:31 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 10:15 |
|
Koja mašina je potrebna da ne bi seckalo, kočilo, trzalo...? Obično su takvi programi ultra zahtevni, iskustva od pre desetak godina su mi vrlo bolna. Pretpostavljam da su u međuvremenu rešili problem zahtevnosti, pa ne bi bilo loše da navedeš mašinu na kojoj si radio. Procesor, grafička, memorija, OS?
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 12:36 |
|
Ja za screen capture koristim Topviewsoft_ScreenVideoCapture, mali programcic koji ne trazi neku posebnu komp. konfiguraciju (ima probleme ako zelite da direktno i konvertujete/kompresirate video u neki format za sto je potrebna komp. kofiguracija koja moze u no-time konvertirati).
Ima opcije za se ceo ekran snimi odjednom ili oznaciti samo delove ekrana. Vrlo jednostavan za upotrebu, u opcije se moze oznaciti da se sam minimizira pri snimanju. Ja prvo snimim nekomresiran .avi koji kasnije pretvorim u .mp4 format koji ima odlican kvalitet uz malu tezinu. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 12:58 |
|
Bobi, meni ovaj programcic uopšte ne secka, a ne verujem da ti je potreban nešto poseban jak kompjuter. Ovo sam radio na mom laptopu "Del Inspirion N5010" http://www.laptoptestovi.com/Testovi/Dell/DELL-INSPIRON-N5010/Page-2.html (verzija sa dual-core procesorom na 2 GHz, RAM 4GB DDR-3, OS u kom je rađeno: Windows 7, Intelova grafika indeks windowsa 7 - 4,5). Znači, nista specijalno. Neka, po meni, srednja klasa laptopa. Uostalom, u krajnjem - probaj, pa ćeš da vidiš. Program je mali, besplatan, a može da koristi. Verovatno ću kasnije kako bude zatrebalo, i kako budem imao vremena, da se još poigram sa programom, pa ću da napravim jos neki "brzi" tutorijal. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 10.Ožujak/Mar.2012 u 13:00 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 14:06 |
Uskoro ćemo objaviti uputstvo za upload titlova sa pravilima i izuzecima pa možete prema njemu napraviti video upute. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 15:13 |
Mislim da to neće biti problem. Ja sam još malo testirao program, pa sam snimio još jedan video klip, ali ovog puta u flv. formatu sa zvukom (tj. pričom) - da vidim kako će to da izgleda. Upload titla na titlovi.com sa imdb brojem Uvek se bolje vidi kad se odgleda direktno na yotube: p.s. ako ništa drugo, možete da čujete moj umorni glas (znači nije u pitanju audio, već narator) Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 15:38 |
|
Odlično. Samo treba da poradiš na upgrade-u mikrofona
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 15:48 |
|
Imam profesionalne slušalice sa odličnim mikrofonom i samo je trebalo da ih priključim (što normalno nisam uradio). Ovo je "beta" testing faza Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2012 u 18:09 |
|
Testirao sam još malo program (najbolje rezultate zvuka stvarno daje sa slušalicama - bez šuma), ali najbolju sliku (sa nekom optimalnom veličinom fajla za upload) izgleda daje u avi formatu sa XVid codecima. Ovaj flv fajl mi je zvučno solidno ispao, ali mi je slika malo lošija jer je u flv. formatu (mada se stvarno i po mom glasu prepoznaje da mi zadnjih dana nije baš sve "zdravstveno" najbolje zbog čega i pravim malu pauzu od prevođenja pa se igram sa ovim programom) Upload slika na imageshack i na forum Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |