Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Video CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Video CD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Video CD
    Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 21:48
Dali možda zna ko s kojim programom mogu divx od 700 MB prebacit VCD al da i on bude 700 MB ako je to moguæe?   Unaprjed Hvala!
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 00:03

nemoj to radit jer ti je jako losa kvaliteta ako je VCD na jedan cd......

ak vec radis onda napravi SVCD i na 2 cda barem. probaj na dvd.box.sk nac info.

svcd isto radi u standalone dvd playeru ako ti tvoj to podrzava, a slika je bolja od divxa jer je mpeg 2, dok VCD je losiji od divxa *jer je u obicnom mpgu* 

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 13:18

Al evo navodim primjer.Imam HULKA na 2 cd-a (1400 MB) i hoæu ga prebacit u VCD i onda bi ga morao za VCD stavit na 4 jel to tako ispada ili ima neko bolje rješenje?

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 19:34

cd1-mpg1  spoji s cd2-mpg1 i onda izreži na 2 ili tri cd!!

Kapetan Kuka
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 23:52
Nemoj prebacivat
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 20:41

S kojim programom mogu spojiti mpg1 i mpg 2?

Pomažite hitno je !!!!!!!!!!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 20:51
Zar nitko nezna kako da spojim dva mpg fajla?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:30
TMPGc
Kapetan Kuka
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:43
to je zamene najbolji program i unjemu sam skonto kako titl urezati u film i kvaliteta je jako dobra
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:44

Kako da ih spojim sa tmpgencom?

Zašto mi se smrzava slika u tmpgencu kada prebacujem neke filmove u mpg kao npr. XVID (dal to ima neke veze?

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:53
pa probaj sa Avi Mpeg Joiner trebalo bi raditi ja ti uglavno sa TMPGc prekodiram a onda sa Avi Mpeg splitteru podjelim ako trebam i svaki film mi valja sa odliènom kvalitetom slike ako trebaš mogu ti poslat program i crack preko maila nije velik
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 21:55

Ajd božo molim te!

Dal možda ima gdje malo detaljniji opis za rad sa TMPGEncom?

mail ti je na pm

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 22:04
mogu ti napraviti neki mali tutorial ako oš
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 22:06

bio bi ti zahvalan kad bi napravio al da prebacujem divx od 2 cda u vcd na 2 ili 3?

Jesi poslo program?

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 22:13

Originalno postovano od strane božo božo piše:

pa probaj sa Avi Mpeg Joiner trebalo bi raditi ja ti uglavno sa TMPGc prekodiram a onda sa Avi Mpeg splitteru podjelim ako trebam i svaki film mi valja sa odliènom kvalitetom slike ako trebaš mogu ti poslat program i crack preko maila nije velik

Zašto da bude jednostavno kad nemora!!

TMPGc u ovom postu je sporedan a spliter odlièan!!

TMPGc isto tako reže film!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 22:53

Hvala božo na programu!

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 22:56
evo poslat æu ti sad tutorial nije baš nešto
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 23:09

Hvala i na tutorialu dobar je al de mi pošalji i crack za onaj AVI MPEG ASF WMV Splitter

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 23:16

netrebas mi slat naso sam ga maloprije POZDRAV

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 23:19
veæ sam poslo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.