Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vesper (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2022 u 11:30 |
Film je predugacak. Nije da je bas dosadan ali mogao je biti kraci.
Nedorecen je. Nista se ne zna o citadelama, o tom drustvu koje tamo zivi...Nekako, ovaj film bi bio dobar uvod u neki bolji, ozbiljniji...
Makar sa boljim scenarijom od ovoga.
Jer...devojcica od 13. godina, koja ima jednu knjigu o njoj nepoznatim zivotinjama, je u stvari neki genijalni naucnik koji se bavi genetskim inzenjeringom...Malo su preterali...
Depresivna atmosfera i muzika su najbolji deo filma.
Moze da se pogleda. Ocena jaka 6.
|
|
![]() |
|
dzabaludin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije za depresivne!
Ostalo manje-više gledljivo, iako ima puuno rupa,
no meni je bilo zanimljivo, jer nešto slično nisam
(ili se ne sjećam) gledao.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 42193 |
Slično i kod mene, suštinski, osim to nešto zanimljivog i neuobičajenog sveta o kojem nam film govori, koji (svet dakle) mi se svideo idejno i estetski, Vesper mi zapravo i nije ponudio nešto što bih pamtio ali mi je držao pažnju.
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 520 |
Sf, horor, drama, misterija, bla bla.Naletis i bez posebnih ocekivanja dobijes film, koji se skoro lagano odgleda.Na momente i sa povecanom paznjom.Pokusati svakako.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |