Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VERY IMPORTANT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VERY IMPORTANT

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
chelsea View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VERY IMPORTANT
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 22:38
Pokusavam nabaviti seriju CSI (Miami) i CSI (NY).Ako netko ima nek se javi na PM.
simply the best
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 23:05
ROTFL a ja danas bas nabavio CSI LV 
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2006 u 23:50
jebote pa koji je ovo post po redu u zadnjih par dana da
se trazi csi.
dobro ljudi imate na brdo malo starijih postova brdo
svacijih popisa  i skoro na svakom je csi.
ja neznam jesam u zadnjih 3mj. dobio neciji popis a da na njemu
nije neki csi.
pa pogledajte malo

Ažurirao Darius
Na vrh
chelsea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:15
Ja sam se tek sada prijavio ovdje pa ne znam jos.Ajde mi javite tko to ima.Speedy prije tjedan dana sam nabavio CSI Las Vegas.Pozdrav
simply the best
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:18
pa vidim da ne trazis pa sam napisao da imam bas taj koji ti ne treba LOL zamisli
Na vrh
chelsea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:24
A zamisli tek mene.Ja trazim ove druge dvije,a javljaju mi se ljudi koji imaju Las Vegas.Da li ti mozes nabaviti ove druge dvije
simply the best
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:25
probat cu, ako javim nabavi mi, ok? ako nabais alias ili ako imas alias javi mi, ok? treba m,i alias za jednoh dugfa
Na vrh
chelsea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:26
Ok.
simply the best
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 00:33
sad skuzim da navijas za chelsea, pa zasto, pobogu?
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 02:18
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

sad skuzim da navijas za chelsea, pa zasto, pobogu?

dobro pitanje
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 09:28
..nema odgovora..zasad..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
chelsea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 10:36
Ma ne navijam za Chelsea.Stavio sam taj nick bez veze.
simply the best
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 11:19
mozd ti se sviđa od klintona kcer
Na vrh
chelsea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chelsea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 13:51
Moguce
simply the best
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2006 u 17:06
hehehehehe

ja se vec uplasio da navijas za chelsea

nego, nabavio sam alias, sve CSI-jeve i X-Files kompletenu seriju, ljudi, navalite, jefnitno je
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.