Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vermines (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vermines (2023)

Vermines

Vermines (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

horor

Trajanje:

106 min

Režija:

Sébastien Vanicek

Scenarij:

Florent Bernard
, Sébastien Vanicek

Glavne uloge:

Marie-Philomène Nga
  >  Claudia
Malik Amraoui
  >  Le lieutenant
Ike Zacsongo
  >  Toumani
Abdellah Moundy
  >  M. Benzaoui
Lisa Nyarko
  >  Manon
Christine Kay
  >  Une voisine
Xing Xing Cheng
  >  Mme Zhao
Lehcem Mahidi
  >  Chasseur 1
Abdelkader Bounoir
  >  Ali
Emmanuel Bonami
  >  Gilles
Finnegan Oldfield
  >  Jordy
Karim Daoues
  >  Chasseur 4
Sofia Lesaffre
  >  Lila
Mahamadou Sangaré
  >  Moussa
Jérôme Niel
  >  Mathys
Théo Christine
  >  Kaleb
Nasser Mehal
  >  Chasseur 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vermines (2023)
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2024 u 00:51
Fin hororčić s opasnim paučićima, 
uopšte nije loš film, na momente čak i odličan. 
Mogao je malo bolji tj. kvalitetniji kraj filma da bude, ali i ovako je sasvim okej. 
Priča solidna, ali likovi i atmosfera su stvarno odlični u ovom filmu. 

Režiser je odlično, bar donekle, uradio posao, 
ali u nekim scenama je baš podbacio, pomislio sam da će kraj filma 
da zasere, ali, na moju sreću, nekako je uspeo da se izvuče i završi film. 

Definitivno vredi pogledati. Thumbs Up

Ažurirao Black Raven - 02.Svibanj/May.2024 u 01:45
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 21:21
Prevod je uradio autor13 ⚡
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 14:03
Šta je Polanski sa svojih 90 godina, uskoro 91. i trebao da režira, tj. ne znam zašto i očekivati šta znam kakva ostvarenja, da ne ulazim u priču ko ne voli Polanskog zbog ... itd...

To je ta ekipa iz Lođa, Jerzy Skolimowski nekoliko godina mlađi.

Trebalo je poređenje istih žanrova i životnih dobi, ili možda debitanskih ostvarenja od prošle godine.

Možda bilo bi dobro poređenje datog ostvarenja sa Repulsion (1965) ili Rosemary’s Baby (1968), ako već uopšte treba da poredimo. 

Ako je fora ne uvidjam je.

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Svibanj/May.2024 u 21:50
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 15:59
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ako je fora ne uvidjam je.

Nisam gledao nijedan od ova dva filma, najverovatnije ni neću, ali i ja imam isto pitanje. Čemu poređenje? A nije prvi put. Osim što su u pitaju dva dugometražna filma, niti je isti žanr (čak ni blizu), ni poreklo, ideja, različiti su režiseri... Koja je ta zajednička nit koja ih povezuje i zašto porediti suštinski drugačije stvari? Ovo baš podseća na "babe i žabe".
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 16:12
Čini se da je Igina ideja bila argumentirati da bi bolje ispalo da je Polanski taj koji je snimio Vermines.

Ja se naravno neću složiti.
Polanski u mojoj listi filmova za pogledati ne postoji odavno, što sam pogledao dok nisam znao to sam pogledao.
Pogledat hoću samo kad snimi svoj recept o tome kako biti pedofil i umaći pravdi, pa i dalje mlatiti pare bez ijednog dana ćuze.

Tako da, ako se mene pita, bolje je da Vermines nije režirala ta gnjusna spodoba.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 16:13
Verovatno negde na putu "Ove sedmice u beogradskim bioskopima...", kako ih Iga posećuje, te su mu se na repertoaru našla recimo ta dva filma. Tako se svojevrsna komparacija nameće ionako. samo što eto ponekome može biti zbunjujuće ako se ne pominje obilazak gradskih bioskopa, njihov trenutni repertoar, podatak šta je počelo da se prikazuje u recimo maju ili već nešto na toj strani.  

Nisam čitao tekst, veze nemam šta se prikazuje po bioskopima (Dune 2 planiram već neko vreme doduše, samo još kada bi mi život koji vodim to dozvolio, gde bi mi bio kraj), tek mi je to iznad ono prvo što bi mi palo na pamet. Možda i grešim.

Edit: Ta pa relacija reditelj-debitant naspram reditelja veterana je nešto i očiglednija, te kada se pogledaju u kratkom vremenskom periodu, dok su, verujem, zajedno u bioskopskom repertoaru, mogu navesti na kakvo-takvo poređenje pa ne znam koliko zapravo međusobno bili različiti.  Mene pa film Polanskog ne zanima, dok mi je ovaj sa paučićima bio dovoljno interesantan ali mračan na mom monitoru, pa sam ga prekinuo jer nisam tačno znao šta se dešava na ekranu, ako moram da maštam i zamišljam nekakve slike u glavi, to mogu i sa isključenim filmom. LOL 

Ažurirao puppet_master - 24.Svibanj/May.2024 u 18:52
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 13:52
Možda, ali rekoh pre su mi druge stvari za poređenje ali dobro, svako ima svoj neki pogled meni je dati bio malo čudnjikav, ali su verovatno i moji drugima, i tako dan za danom Smile Npr. čak sam i  Dariu Arđentu dao šansu za ` Occhiali neri ` i nisam nešto `nagrdio` a gledali smo film i znamo kakav je, a i kao glumca u `Vortex`, ko zna ko je i gledao, pa pričao je Gaspar Noé kako i zašto ,baš detaljno , mada ja volim njegova neka ranija ostvarenja. 

A paučiće ću pogledati.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 02:36
Uhhhh ala me smorio ovaj film.Pocetak je obecavao a onda se skljokalo sve u ponor.Pauk jeste odvratno stvorenje ali ne toliko da bi mogao da bude glavni negativac u dobrom horor filmu.Hvala na prevodu
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2024 u 01:10
Odličan, podseća na Sting ali mi je ovaj bio mnogo bolji
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2025 u 15:09
Sasvim solidan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.