Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Verbatim Dual layer dvd-r
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Verbatim Dual layer dvd-r

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kidr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Verbatim Dual layer dvd-r
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:03
jel treba neko? mjenjam ili prodajem... ponudite nesto

ovo je cijena u zit-u

VERBATIM P/N 43543
34.00 kn/kom  

DVD-R, DUAL LAYER, 5 Pack, 4x (170.00 kn+PDV)  

8.5GB, DataLifePlus DL+

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:08
skupo je to
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:15
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

skupo je to

skupo je u dučanu, ali ja prodajem dosta ispod cijene
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:17
ja ti nudim 10 kuna za jedan medij
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:21
e speedy speedy, evo tebi dam za 100kn za jedan paket, znaš ti kolko to stane gore horora???
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:23
sad sam presao na stare ratne
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:26
evo, onda ti taman trebaju mdiji da nasnimiš nove filmače, i još tome kad ih budeš htel gledat nebudeš trebal tolko mjenjat dvd-e, kad ti ih bude 12 na jednom dvd-u
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 14:31
hehhehe
pravi si

ja kad nesto prodajem popljujem kupce salim se

ma, dual bi mi trebao samo za kopije origigi DVDa, samo za neke filmove, zbog kvalitete

no, meni nije jasno zasto izmisljaju sve vece i vece medije, bolje bi bilo da izmisle novi format/codec koji jako malo zauzima a super je kvaliteta, to bi bilo super, a ne sad neki tamo blu-ray od milijun gb
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 19:21

Problem je u tome kaj je DivX dofuran gotovo do savršenstva. Kompresija u MPEG ti je zapravo kompresija s gubicima. Što se ide na veće kompresije veći su i gubici. A baš nam se i neda gledat film s kockicama, ak me kužite. Jako teško će izmislit neku novu kompresiju jer su u području kompresija izmislili gotovo sve što se dalo. Zato izmišljaju veče kapacitete medija.

Primjer: za DivX kompresiju koristi se kombinacija četiri kompresije: DCT, DPCM, Run-lenght i Huffman. Pa se ljudi čude da imaju najbrže procesore a ripa im s DVD-a po 3 sata. Slično radi i JPEG kompresija.

A da izmisle nešto boljeg od ovog? Mogu samo reći: skidam kapu ko izmisli! 

Ažurirao StefB
StefB
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 23:34
Skini kapu odma
Izmišljena je bolja kompresija od DivX-a i XviD-a a to je Nero digital ili h264

Informiraj se malo na http://www.doom9.org/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.