Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vera (2011) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2014 u 15:44 |
Vera (2011) ![]() IMDb Žanr: Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 5 sezona / 95 min Brenda Blethyn ... DCI Vera Stanhope / ... (17 episodes, 2011-2015) David Leon ... DS Joe Ashworth (16 episodes, 2011-2014) Jon Morrison ... DC Kenny Lockhart (15 episodes, 2011-2014) Paul Ritter ... Billy Cartwright (12 episodes, 2011-2013) Tom Hutch ... DC John Warren (12 episodes, 2012-2014) Sonya Cassidy ... Celine Ashworth (8 episodes, 2012-2014) Clare Calbraith ... Shep / ... (7 episodes, 2012-2014) Riley Jones ... DC Mark Edwards / ... (7 episodes, 2011-2014) 'Vera' je britanska kriminalistička serija, snimljena prema romanima Ann Cleeves u kojoj glavnu ulogu više inspektorice Vere Stanhope glumi poznata filmska glumica Brenda Blethyn. Vera je predana svom poslu i zajedno sa sa dugogodišnjim suradnikom, narednikom Joem Ashworthom suočava se sa izazovima i rješava zamršene kriminalističke slučajeve. Uz rješavanje slučajeva pratimo i Verinu unutrašnju borbu sa duhovima njene prošlosti, koje prijete da joj promijene život. Prevode je najavila: bojanadj TITLOVI |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bojanadj hvala za prevode 1 i 2 epizode ![]() Serija je dobra, a Brenda Blethyn odlicna ![]() Titlove mozete preuzeti OVDJE |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Nema na čemu. Prevešću i ostale, ali kao što vidiš, nemam vremena pa ide mnogo sporo.
Brenda je fenomenalno iznela ulogu. |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() |
|
![]() |
|
jimmy2k ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 12 |
jimmy |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Pokušala sam naći zamenu, ali bezuspešno.
![]() ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
bebapecic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 09.Svibanj/May.2013 Status: Offline Points: 41 |
Odlicna krimi serija sa svim prednostima britanske produkcie,glume i atmosferom.
|
|
![]() |
|
Dakota ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 26.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Pelješac Status: Offline Points: 4 |
Odlična serija i svi prijevodi koje sam ovdje skinula su bili izvrsni. Hvala ekipa!
|
|
![]() |
|
rradovan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 15.Lipanj/Jun.2012 Status: Offline Points: 1 |
Skoro odlična serija krimi-filmova (epizode od 90 min u kojima su zajednički elementi samo glumačka ekipa, stil i ambijent), sa prvoklasnom Brendom Blethyn i klasičnim smirenim, pomalo sporim britanskim manirom bez tučnjave, jurnjave i pucnjave. Počeli su 2011. i do danas nema tragova zamora. Preporuke!
|
|
![]() |
|
sead-saric ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Dubai, United Arab Emirates Status: Offline Points: 0 |
Odlicna krimi serija, jedna od najboljih krimi serija ever
|
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
8. sezona počinje 10. januara 2018. godine
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
Obnovljeno za 9. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obnovljeno za 10. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Obnovljeno za 11. sezonu
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zivan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2016 Status: Offline Points: 25 |
zzoe, hoće li biti prevoda cele 13. sezone? U svakom slučaju hvala na trudu i odličnom prevodu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |