Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Velju, lako je tebi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Velju, lako je tebi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Velju, lako je tebi
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2016 u 20:23

Primetio Đetić da mu ženi nešto nije dobro. Spremi se i povede je kod doktora.

Kad stignu, doktor ga odvede sa strane da kaže šta je problem.

Đeteć će, " Viđu doktore, nešto nije kako treba, Propala je dosta, a ne znam zašto."

Kopni mi svakog dana sve više."

Doktor je preuzme i odvede na sve preglede i kasno popodne dođe sa nalazima i kaže Crnogorcu da je kraj. Da neće ni do sutra da preživi. Još mu preporuči da kad je izvede da joj ispuni željice, da je pita šta želi i tako to.

Crnogorac spakova ženu i odvede kući i pomogne da se spremi i legne. I onda je zapita:

"Draga ženo moja koju bi želju želela da ti noćas ispunim. Reci šta god želiš, sve će da bude učinjeno.

Žena ga pogleda i reče:"mužu moj, samo bih želela da budeš noćas sa mnom, da se mazimo, da budemo zajedno sve vreme."

Crnogorac malo razmisli, pogleda je i reče:

"A, velju, lako je tebi, ti sutra ne ustaješ."

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,117 sekundi.