| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
VELIMIR KLJAIĆ (1946. - 2010.) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: VELIMIR KLJAIĆ (1946. - 2010.)Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:22 |
|
Kljun, u našim ćeš srcima zauvijek ostati "zlatan"
- Kako ste, gospon Kljaić - pitali smo. - A onak’... Nekidan sam baš ženi rekao: ‘Stara, našli su mi škampa’. Ništa joj nije bilo jasno, kaže mi da ne pričam gluposti, da je večera već na stolu. A ja ne znam bolji način da joj kažem da imam rak na plućima - ispričao je u dahu Velimir Kljaić, s toliko pozitivnim stavom da čovjek dobije dojam kako govori o nečem svakodnevnom, potpuno normalnom... Osjećao se dobro, činilo mu se da mu je “Bog dao još jedan time-out”. - Čuj, bilo bi lijepo živjeti još desetak godina, ali zadovoljan sam kako sam proživio život. Ni za čim ne žalim - rekao je tada. Nije želio da se o tome previše govori iako su rukometni krugovi znali. Posljednjih nekoliko tjedana je posustao, proveo ih je u krevetu, a bitku s bolešću izgubio je u četvrtak ujutro. “Velimir je svojim znanjem i iskustvom, ali i osobnošću, ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj rukometnoj obitelji, ali i hrvatskom sportu”, piše u izrazu sućuti Hrvatskog olimpijskog odbora Kljunovoj obitelji. Otišao je prvi trener koji je Hrvatskoj donio olimpijsko zlato i zadužio hrvatski sport. Hvala mu... 24 SATA
http://www.24sata.hr/sport/kljun-u-nasim-ces-srcima-zauvijek-ostati-zlatan/186176/
|
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:48 |
|
Dodao bih još samo i da je vodio Zagreb do dva finala Lige prvaka protiv nepobjedive Barcelone, jedinog pravog rukometnog dream teama.
Legendo,
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |