Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VELIKA ISPRIKA SVIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VELIKA ISPRIKA SVIMA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr.Crocitizen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VELIKA ISPRIKA SVIMA
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 20:08
Kako i sam naslov kaže isprika svima kojima nisam isporučija na vrime film a i onima kojima jesam hvala na suradnji.Naime moram učiniti pauzu par miseci poradi toga što mi je nedavno policija upala u kuću i digla sve filmove kao i 4 računala....hvala na razumjevanju....nadam se da neću bit u novinama....ili htv-u....toliko...samo da pomirim novčanu kaznu onda opet startam.....Hvala svima koji su naručili filmove.....

Ažurirao Dr.Crocitizen
danas film u vašem domu sutra u kinu
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 21:31

Originalno postovano od strane Dr.Crocitizen Dr.Crocitizen piše:

samo da pomirim novčanu kaznu onda opet startam.....

Dobro jesi ti na tripu , ili smatras da smo mi svi na nekim halucinogenim drogama pa ovo pusimo ?? 

Ali prica ti je jaka brale samo tako, pljesak molim      

A . C . A . B
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 23:44
e stvarno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 23:51
a šta da ti kažem,ako je tako zbilja mi je žao ali lega priča ti je stvarno naivna
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 10:58
Kad sam video naslov pomislio sam da se lik izvinjava svima koje je uvredio na ovom forumu , ali on je stvarno neverovatan ... cisto promovisanje ...

Ažurirao Lenja_Kravitza
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 00:47
budala.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 00:54

a doktore mnogima si se zamjerio 

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 11:00
"Doći će tebi Bili glave, pazi šta ti kažem"

Laki je malo nervozan
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
killer047 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj killer047 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 20:39
i u jednom i u drugom slučaju bolje ne imati posla s tobom da ne bi ostao bez filmova ili da mi policija ne pozvoni na vrata
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2005 u 20:00
Nisam bio dugo na forumu , što sam propustio?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.