| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Velayudham (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Velayudham (2011)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 23:12 |
|
Velayudham (2011) ![]() IMDb Režija: M. Raja Scenarij: M. Raja, D. Suresh Žanr: Akcija, Komedija, Drama, Fantazija, Triler Jezik: Tamilski Država: Indija Trajanje: 160 min Vijay ... Velayudham Genelia D'Souza ... Bharathi Hansika Motwani ... Vaidehi Saranya Mohan ... Kaveri Santhanam ... Speed Abhimanyu Singh ... Musafir Ibrahim Vincent Ashokan ... Minister's brother Rajendran ... Local Goon Sayaji Shinde ... DGP R. Pandiaraajan ... Inspector M.S. Bhaskar ... Vaidehi's father Soori ... Abdullah Pandi ... Pandi Kadhal Thandapani ... Villager Illavarasu ... Poor man Članovi teroristične bande naprave plan kako da bombama teroriziraju grad Chennai i kada podmetnu bombu u gradski autobus stradaju mnogi nedužni ljudi. Troje novinara, uključujući i Bharathi, odluće posvetiti svoje vrijeme razotkrivanju terorizma nakon završetka svog novinarskog fakulteta. Nakon napada na nju i njene prijatelje, Bharathi u želji da zaustavi terorizam stvori izmišljeni lik po imenu Velayudhama, borca protiv terorizma. No, u selu Pavunoor zaista živi momak imenom Velayudham, poznatiji kao Velu.... Prevod je uradila *MARA* TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |