| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vanilla Sky (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Vanilla Sky (2001)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:12 |
|
Vanilla Sky (2001) Nebo Boje Vanile Žanr: Fantazija, Misterija, Romansa Reditelj: Cameron Crowe Glavne uloge: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz Trajanje: 136 minuta Zemlja: SAD Radnja filma: Što znači biti sretan i što smo sve spremni za sreću učiniti, propituje nas nadrealna drama "Nebo boje vanilije" redatelja Camerona Crowea, remake španjolskog filma "Otvori oči". Kroz priču, koja će gledatelja držati prikovanog za sedalo, vodi nas jedna od najvećih holivudskih zvezda svih vremena, nenadmašni Tom Kruz. U očima mnogih David Ames (Tom Cruise) je tek razmaženo derište koje uopšte ne shvata koliko je sretno i bogato - naime naslednik je očeve firme, koja mu je pripala po smrti roditelja. U sedmici u kojem puni 33 godine David prvo provede noć sa Julie (Cameron Diaz), prijateljicom sa kojom povremeno spava, a zatim i sa Sofijom (Penélope Cruz), dovitljivom plesačicom u koju bi se čak i mogao zaljubiti. Međutim, nakon automobilske nesreće, David se nađe u zatvoru, sa zaštitnom maskom na licu, nesvestan kako je i zašto tamo završio. U razgovorima sa suosećajnim psihologom pokušava saznati što mu se to dogodilo, ali ne dolazi do nikakvih rezultata te počinje gubiti osećaj za razlikovanje zbilje i neželjenih misli. Prevod OVDE |
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:02 |
|
Dobar film , dobar Remaster .
Vredi pogledati ponovo posle toliko godina.
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:06 |
|
Licno meni je Spanski Open Your Eyes jos bolji .
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:25 |
|
Pa zar nije rimejk navedenog Abre los ojos (1997).
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:30 |
|
Ako su "oči" "ojos", onda govorite o istom filmu.
![]() Nisam gledao taj španski, ali znam da je rađeno po njemu. Da sad ne tražim, je li ono Penelope glumi u oba? Kako god, meni je i ovaj odličan. Jedan od onih koji se urežu u pamćenje.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 14:58 |
Da, glumi u oba.
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 11:19 |
|
Bas tako ... , nego kad sam napisao komentar cisto sam hteo da dodam za one koji se prvi put susrecu sa filmom Vanila Sky da postoji i Spanski Abre Los Ojos (na Spanskom) po kome je radjen film , pa cisto ako su voljni mogu pogledati i Spansku verziju.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 11:28 |
|
Odlični su u obe varijante, priča je svakako najači adut, ambijent mi se više dopao u španskom filmu, prvo sam to gledao, kasnije i Vanilla Sky koji pa ima Tom Kruza, koji mi je svakako bliži od Eduardo Noriege (nemam išta protiv njega, tip ima nemalo filmova koje sam voleo, no ne može (mi) se porediti sa Kruzom). Ne volim da savetujem drugima šta će i kako će, u mom tek slučaju je zbilja bila najbolja varijanta pogledati prvo original pa remake, ni najmanje mi Vanilla nije izgubila na tome.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |